Iti doresti sa inveti o limba straina?
3/38560
calendar_month 23 Ian 2018, 00:00
Globalizarea și adaptarea continuă la piața muncii fac ca învățarea unei limbi străine pe parcursul vieții profesionale să fie ceva foarte obișnuit.

Oportunitățile profesionale sunt oarecum în legătură directă cu limbile străine cunoscute și vorbite.

Primul pas ține de o motivație corectă. Întreabă-te de ce vrei sa faci acest lucru? Care este nivelul tău de implicare? Și care este planul de acțiune? Mai exact, cât efort ești dispus să depui și care este perioada maximă pe care ai aloca-o pentru a asimila un anumit nivel de cunoștințe. Pentru a face acest plan de acțiune poți consulta „Cadrul european de referință pentru limbi”.

O strategie interesantă este să îți dedici câteva minute pe zi în care să vorbești în gând în limba respectivă și să povestești acțiunile pe care le faci sau obiectele, fenomenele pe care le vezi.

Tot la început este esențial să definești foarte specific cum înveți mai bine? Într-un grup de învățare, în particular, autodidact, vizionând filme, vorbind pur și simplu cu lumea, etc. Să îți găsești modalitatea predominantă de a învăța.

Echipa de traducători autorizați din cadrul agenției de traduceri Syncro Translation Services ne recomandă să avem în vedere că învățarea unei limbi străine este un proces continuu de formare-dezvoltare de competențe, nu se realizează peste noapte prin metode „magice” ci se realizează prin exercițiu, perseverență și utilizarea limbii indiferent de gradul de complexitate la care s-a ajuns.

Tot experții traducători din echipa Syncro Translation Services ne sfătuiesc să nu ne fie frică să greșim în perioada de învățare a unei limbi străine și să folosim toate canalele pentru a fi mereu în contact cu limba pe care o studiem sau aprofundăm: să ne uităm la TV la canale în limba respectivă și să citim cărți în limba respectivă.

Work with us! Aplica pentru un job ca traducator, in cadrul agentiei noastre, aici: https://www.syncrotranslation.com/ro/cariere/