PROPUNE-I O INTALNIRE DE NEREFUZAT
5/5873
calendar_month 30 Nov 2007, 00:00
Cele mai comune locuri de intalnire sunt intr-un club, la film sau la un restaurant, fie si el fast-food. Tinerii sunt destul de putin inovativi din motive financiare sau pur si simplu din lipsa de inspiratie.

Dar cum ai putea sa transformi o intalnire banala intr-una memorabila?


Daca ai impresia ca nu poti sa obtii o intalnire decat daca arati bine sau ai ceva gros in buzunare (grosimea portofelului), atunci nu stiu de ce te mai chinui si nu te abonezi la o clinica de chirurgie estetica sau sa iti umplii biblioteca cu carti din seria `cum sa faci bani multi si repede`.

De cele mai multe ori poti sa observi daca o persoana este interesata de tine, iar daca nu creezi un sentiment de repulsie ai toate sansele sa te pricopsesti cu o intalnire doar daca stii cum sa gasesti un pretext de nerefuzat.

Pretextul poate sa fie, de exemplu, un anume film la mall, dar unul care stii sigur ca nu se poate sa nu ii placa.

Si daca e prima intalnire NU trebuie sa te duci cu mana goala, si sa fim seriosi, cu o floricica nu se face primavara. Daca esti o domnisoara si apari intr-o tinuta mai elaborata (cu o fusta scurta nu gresesti niciodata) este suficient, pentru inceput.

Daca poti sa stabilesti o prima intalnire insa nu mai trezesti interes pentru o a doua si in acest caz trebuie sa iti revizuiesti tacticile de seductie. Nu strica niste idei noi nici cuplurilor vechi.

In loc sa stabiliti o intalnire seara, la o pizza incearca sa il/o surprinzi cu o intalnire la micul-dejun.

Daca suntem la capitolul `intalniri unde se lasa cu potoale` puteti sa stabiliti o intalnire in care sa va chinuiti sa gatiti voi o mancare mai rafinata, pe care va trebui sa o mancati...

Duceti-va la un magazin specializat si cumparati ceva ce nu a-ti mai mancat niciodata, nu trebuie sa fie neaparat ceva scump, dar probabil pe acolo.

Exista si tipuri de intalniri:

- in aer liber: faceti rost de o masina, daca nu aveti, sau gasiti o metoda de transport catre mare, cabana la munte.

- la tara: iarna, intr-un weekend nu strica sa va fugiti de jungla de autobuze intr-o pensiune la tara: linistea, aerul curat, trezirea de la 12 si carnatii de casa macar frigul de afara o sa va mai scoata din tabieturi.

- intalniri temetice: faceti o vizita in locul unde ai copilarit, la scoala generala, la liceu, parcul unde chiuleai, barul in care ai fumat prima oara etc, povestile o sa vina de la sine, odata cu amintirile

- intalniri creative: stabiliti o seara de creatie in care va prostiti desenand tot ce va trece prin cap, iar daca nu sunteti talentati la desen, cu atat mai bine. Puteti sa incercati orice metoda de exprimare artistica, modelati figurine, comentati operele.

- intalniri onomastice: serbeaza ziua de nastere a partenerului la jumatatea anului (cu 6 luni mai devreme decat ziua sa de nastere)

- intalniri romantice: opriti orice sursa artificiala de lumina (imaginati-va ca s-a luat lumina) si aprindeti lumanari in toata casa.