SCHIMBARE DE LOOK
4/4679
calendar_month 13 Sep 2007, 00:00
Tomna, toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii! M-ai prins cu un picior in nisip si cu altul in cizma, iar vremea asta friguroasa nu ma incurajeaza deloc sa pornesc la vanatoare de hainute! Si totusi, daca septembrie a batut a poarta si simti ca prin dulapul tau adie vantul mai ceva ca afara, e timpul sa o iei frumusel la picior prin magazine si sa te aprovizionezi.

Daca iti doresti o schimbare de look, cel mai important e sa ai o imagine clara e ceea ce vrei sa faci. Daca e vorba numai de vestimentatie, magazinele te asteapta doldora de colectii. Trebuie doar sa stii unde sa te duci. Daca preferi sa fi in top cu tendintele, poti cadea in capcana de a-ti achizitiona tot ce-ti bate la ochi mai tare de pe rafturile celor mai in voga magazine... Problemele vor incepe sa apara cand vei constata ca jumatate din Bucuresti iti poarta hainele cu nonsalanta.

Fa o lista cu ce vrei exact, nu te arunca la promotiile de sezon si cauta cu de-amanuntul. Daca preferi sa fii mai excentrica, incearca magazinele fancy, si cele de unde stii ca nu se imbraca toata lumea. In general hainele „de duzina” se demodeaza ultra-rapid si tu nu vrei asta, cu siguranta.

Optiunile de make-up variaza de la subtil la dramatic, se poarta in orice situatie si, cel mai important, captiveaza privirile. Tendintele actuale iti vor aminti de stilul actritelor americane fermecatoare si rafinate, din cinematografia anilor ‘40, sau de blondele rapitoare din filmele lui Hitchcock.

Daca schimbarea e ceva mai radicala si te-ai gandit sa „operezi” si podoaba capilara, ai de ales dintr-o paleta vasta de culori si frizuri. Se poarta buclele castanii, bob-ul, nuantele de frappe si saten, alaturi de blond electrizant si tonuri naturale.

Nu uita ca in toamna asta, eye-liner-ul mat revin in forta, alaturi de look-ul dramatic si umbrele inchise, perfectiunea tenului mat, cu nuante proaspete de blush. Pune pana pe pensule si picteaza-ti chipul in culorile toamnei. Have fun...