TATICII GOOGLE SE CASATORESC
5/5573
calendar_month 20 Nov 2007, 00:00
Lucy Southworth este viitoarea sotie a celui mai bogat burlac din Google.

Larry Page are doar 34 de ani, insa cu o avere de peste 20 miliarde de dolari - partea sa din compania Google - va putea sa ii ofere viitoarei mirese o nunta ca in povesti.


Se pare ca dragostea este un virus transmisibil in familia celui mai cunoscut motor de cautare: in urma cu 6 luni, celalalt co-fondator al firmei, Sergey Brin s-a casatorit cu Anne Wojcicki intr-o locatie selecta in Caraibe. Dupa casatorie Google a investit in firma de biotehnologie a Annei 3.9 milioane de dolari.


Viitoarea sotie este doctorand la Universitatea Stanford in informatica biomedicala, aceeasi scoala in care invatasera si fondatorii Google, in 1998, inainte sa isi lanseze afacerea.

Cei doi au decis sa se casatoreasca dupa un an de intalniri.

Invitati la nunta sunt mai multi fosti si actuali angajati celebrii ai firmei, primarul orasului San Francisco Gavin Newsom, miliardarul Richard Branson, fondatorul Grupului Virgin.

Fostul vicepresedinte al SUA, Al Gore, consultant al firmei Google, desi este pe lista de invitati, va rata evenimentul deoarece acesta se suprapune cu ceremonia Premiilor Nobel. Al Gore este castigatorul din 2007 al Premiului Nobel pentru Pace.