Club Piranha
1/16407
calendar_month 26 Apr 2010, 00:00
Piranha este mai mult decat un club, este ideea de orice, de tot, de distractie! Piranha suntem noi toti!

Este ceea ce toti, mai mult sau mai putin visatori, ne incapatanam sa speram ca vom gasi pe undeva!Ideea de „Piranha" s-a nascut in sufletele multora dintre noi, din nevoia de a retrai visurile si povestile copilariei, de a retrai acele vremuri cand inca viata ni se parea mult mai linistita si ingaduitoare!

Este cea mai mare si mai verde terasa din Bucuresti, care are posibilitatea de a gazdui peste 800 de persoane.Cele peste 150 de mese sunt inconjurate de copaci de tot felul, iarba si flori.Si, bineinteles, ca nu degeaba i se spune "Piranha": in ochiul de apa sunt "cazati" , printre nuferi, furiosii de apa dulce!

Pe "malul" unde ne instalam comod se uita lung la noi o gasca pestrita de papagali, iguane, porumbei, caini Amstaff si pisici. Sa nu uitam de foisoare, umbrele, dar mai ales de enorma scena profesionala acoperita, cu lumini si instalatii de sonorizare, gazda concertelor! Si atunci cand spunem concerte ne referim la cantari in toata regula de la Iris, Cargo, Sarmalele Reci, Partizan, El Negro, si lista ar putea continua!

Adresa: Splaiul Independentei nr. 313 A, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 021.3159129
Mobil: 0747.367705
Email: office@clubpiranha.ro