studentie.ro  »  Timp liber  »  Baruri / Cluburi  »  Clubul care iese din tipare: danseaza pe nisip ca in Vama, in mijlocul Bucurestiului

Clubul care iese din tipare: danseaza pe nisip ca in Vama, in mijlocul Bucurestiului

1/140377
calendar_month 21 Dec 2012, 00:00
Pe gerul asta nu-ti vine sa scoti un degetel din manusa. Vara a fost un vis frumos, costumul de baie e pus la naftalina, iar distractia de pe plaja din Vama Veche este atat de departe, ca nici nu indraznesti sa iti aduci aminte ce fain era. Ca sa nu te enervezi.

Si totusi, HAVAMA! Indragostiti de serile din Vama, Havamezii nu uita usor si nu renunta la ce le place. Ei sunt „de vina” daca in mijlocul lunii decembrie o particica de Vama s-a insinuat in mijlocul orasului inghetat.

Cand te ataca temperaturile cu minus de afara, vino la Havama - clubul in care se danseaza descult in nisip, pe muzica din Vama adusa de DJ Sile - nascut si crescut in Vama Veche. Plaja este decorata cu lampioane, marea este aproape, transpusa prin proiectii, iar daca te prinde rasaritul dansand, il prinzi si tu pe el. Da da, vezi un rasarit ca in Vama. Dupa toate astea sa nu te miri daca pielea ta o sa aiba gust de sare de mare.

Clubul Havama este deschis vinerea si sambata pentru seri de dans ca in Vama. In curand, saptamana Havameza se va popula cu seri tematice de folk, alternativ si alte cele, cand o sa sezi tacticos pe rogojini fumandu-ti narghileaua.

Vino la plaja Havama in Centrul Vechi, pe str.Stavropoleos la nr. 8.
Uita-ti crema de plaja acasa, dar ia-ti slapii si esarfele colorate.

HAVAMA
https://www.facebook.com/clubhavama
Rezervari: 0722 528 040