studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » Clubul Fun4Kids din Ploiesti

Clubul Fun4Kids din Ploiesti

Publicat: 03 Mai 2010 | Vizualizari: 2823

Incepand cu anul 2006, Fun4Kids - petreceri copii Ploiesti a organizat peste 600 de evenimente pentru copii cu diverse ocazii – zi nastere, zi nume, botez, Craciun, sfarsit an scolar, etc.- fiind una din principalele firme de profil din Ploiesti.

Fun4Kids - petreceri copii Ploiesti dispune de loc proprie in Ploiesti pentru desfasurarea evenimentelor, re-amenajata la inceputul anului 2010, dispunand de un nou spatiu pentru parinti (24/30 locuri, inclusiv sistem monitorizare), un nou spatiu de luat masa pentru copii si spatiu de joaca marit si imbunatatit (vezi foto), precum si curte generoasa si jocuri gonflabile, dar poate sa-si ofere serviciile si in alte locuri din Ploiesti, Bucuresti, Buzau, Brasov, Campina, Targoviste, Valea Prahovei – scoli, gradinite, restaurante, case particulare, etc.

In locul noastra organizam petreceri cu o durata standard de 3 ore, cu diverse servicii si tematici, cum ar fi: program de jocuri si concursuri cu animatorii nostri, program cu clovn de circ, Magician, Mos Craciun, costume carnaval, karaoke, jocuri gonflabile, masina baloane de sapun, masina fum, masina popcorn, masina vata de zahar, fantana ciocolata, modelaj baloane, picturi pe fata - cu acuarele profesionale, baloane cu heliu, balon Jumbo, CD poze, invitatii personalizate - dar si petreceri tematice UNICE in Ploiesti: Science Party (colectie de experimente pseudo-stiintifice pe intelesul copiilor cu materiale din USA), Pirat Party (petrecere cu costume de pirati, jocuri si muzica specifice, cautare de comori, pinata, etc), Wild West Party (petrecere cu cowboy si indieni), Action Party (Spiderman, Batman si...multa actiune) - toate aceste fiind completate cu meniuri variate de la firma de catering.

Dar nu este obligatoriu sa veniti la noi, VENIM NOI UNDE NE CHEMATI: organizam minunate petreceri pentru copii in locurile alese de Dvs, asigurand amenajarea locului, programe tematice, inchiriere animatori, sonorizare si alte servicii.

Fun4Kids - petreceri copii Ploiesti a participat si la diverse evenimente promotionale, asigurand personal si servicii specifice in diverse campanii la supermakteturile din Ploiesti si imprejurimi, petreceri firme, etc.

Firma noastra s-a impus pe piata de profil in primul rand datorita profesionalismului cu care abordam fiecare eveniment si a calitatii serviciiilor oferite, depunad toate eforturile ca, la finalul petrecerii, sarbatoritul sa fie sigur ca a fost CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA SA!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-25 00:00:00