studentie.ro  »  Timp liber  »  Baruri / Cluburi  »  Colectiv: Inaugurarea. Cu Wankelmut, OK Corral, Charlie Boy, Amon

Colectiv: Inaugurarea. Cu Wankelmut, OK Corral, Charlie Boy, Amon

1/159108
calendar_month 29 Aug 2013, 00:00
Pe 14 septembrie are loc inaugurarea oficiala a noului spatiu Colectiv, pe strada Tabacarilor la numarul 7, in fosta fabrica Pionierul.

Colectiv// 14.09.2013// WANKELMUT// OK Corral// Charlie Boy// Amon
Expozitie de fotografie Mihai Tutu - ”The Truth”

Colectiv este cel mai proaspat spatiu din Bucuresti, dotat cu determinarea sa alinieze viata de noapte romaneasca la atmosfera principalelor hub-uri urbane din Europa. Un manifest contemporan insufletit, pe scurt, Colectiv seteaza un nou standard al calitatii in ceea ce cuprinde concerte, petreceri, expozitii si happening-uri de noapte, chiar aici, intr-o fosta fabrica de tenisi.

Wankelmut aterizeaza pentru prima oara la Bucuresti si a doua oara in Romania, dupa vizita la festivalul Electric Castle din aceasta vara.

Rasfatatul Berlinului a lansat recent My Head Is A Jungle cu Emma Louise, noua sa lucratura, si continua sa se plimbe ici si colo sa faca oamenii sa danseze, asa cum a reusit inca de la wonder-hit-ul ”One Day”, remixul la Asaf Avidan.

Studentul la Stiinte Politice si Filosofie marturiseste ca l-a inspirat printre altii chiar Nicolas Jaar si ca e in continuare pasionat de productie, capitol la care aduna permanent cunostinte noi. A aparut pe line-up ca DJ la evenimente cu Sascha Funke, Sven Väth, Luciano, Fritz Kalkbrenner, Ellen Allien, Pan Pot, M.A.N.D.Y., Nina Kravitz sau Magda.

OK Corral este unul din proiectele veterane din Bucuresti, pornind acum multi ani sa militeze pentru muzica electronica, reprezentand mai ales zona acesteia asortata ringului de dans, cu inflexiuni disco, funk si house. OK Corral inseamna Vania si Thornado, un duo sinonim cu ”rocking dance floors”.

Charlie Boy este baiatul cu urechi de iepure care a initiat seria de petreceri Good Life. Dupa o experienta de mixat pe la nenumarate petreceri din underground-ul Bucurestiului in vremuri de muzica electronica mai cu bass, Charlie s-a instalat comod intre subgenurile muzicii house cu oprire la ce ii determina pe oameni sa danseze pana dimineata.

Amon si-a dedicat cautarile in ultima vreme catre nu disco, deep tech house si electronica. Pe tot parcursul interactiunii lui cu publicul din spatele pupitrului, Amon a avut grija sa intuiasca atent elementele cheie care fac oamenii sa fie responsivi cand ies sa danseze si continua demonstratia de fiecare data cand se baga la pus muzica.

Colectiv deschide sezonul de evenimente si prin prezentarea expozitiei de fotografie ”The Truth” a lui Mihai Țutu. Lucrarile au fost prezentate anterior si la Noaptea Alba a Fotografiei, iar pe 14 septembrie, Colectiv gazduieste instalatiile artistului bazate pe fotografie de nud si adaugarea unui element surpriza.

Colectiv: noi si voi.