studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » DUBLIN IRISH PUB DIN TIRGU MURES

DUBLIN IRISH PUB DIN TIRGU MURES

Publicat: 17 Iul 2009 | Vizualizari: 4618

Studentii universitatilor din Targu-Mures pot gasi la Dublin Irish Pub cinci lucruri care ii caracterizeaza din plin: distractie, bere, mancare buna, muzica live si dans!
Conceput in stil „Victorian Dublin”, Dublin Irish Pub a fost inaugurat in 15 decembrie 2007, dupa lucrari de renovare ce au durat 13 luni.
Si a meritat din plin, pentru ca in localul cu pricina te poti simti bine intr-un ambient tipic irlandez atat dimineata servind o cafea, un sandwich, un croissant, dar si la pranz cu meniul zilei, mancaruri internationale sau specifice zonei, sau la cina.
Si pentru ca vorbim de un local irlandez, caz in care se stie bine ca distractia este la mare pret, Dublin Irish Pub ofera bauturi dintre cele mai diverse: bere Guinness (bineinteles!), Kilkenny, si nu numai, vinuri alese, o gama foarte larga de whiskey si multe, multe cocktail-uri.
Clientii care trec pragul pub-ului irlandez vor mai avea parte si de muzica buna, atat ambientala in concordanta cu specificul locului, dar si muzica live (orchestra proprie) - jazz, smooth, jazz swing, rock ballads, evergreen.
Ca sa va faceti o idee in legatura cu importanta locului, pana acum au cantat la Dublin Irish Pub Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Berti Barbera, Parlament, Mihai Margineanu, Hara, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Sarmalele Reci, Black Beers, Trenul de Noapte, Tobasco, Alexandru Andries, Jazz4Fun.
Localul organizeaza, de asemenea, nunti, banchete si petreceri de firma, meniurile fiind accesibile.

Adresa: Tg. Mures, strada Mihai Viteazu nr 31
Telefon: 0265 211.200
Email: contact@dublinpubms.ro

Arsene Cosmin Madalin - Editor Studentie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-10-06 00:00:00 - 2022-11-04 00:00:00