studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » Obsession the Club

Obsession the Club

Publicat: 23 Apr 2010 | Vizualizari: 2329

Adresa: Str. Republicii Nr. 109


Tel: 0740.616.106


Locul a fost deschisa pe data de 1 dec 2005 pozitionandu-se pe piata ca fiind cel mai mare club din Transilvania cu un design si o sonorizare de ultima generatie.
Investitorul si detinatorul clubului are in proprietate si clubul Kharma ce are in componenta o terasa, o pizzerie, clubul propriu zis si o cafenea in plin centrul orasului.


Numele Obsession provine de la zona in care se afla acesta, numita Observator intregita de session de la sessiunile de partyuri ce au loc aici si bineinteles de la faptul ca locul s-a vrut si a devenit in scurt timp o obsessie pentru clujeni si nu numai.

Clubul in sine reprezinta un concept nou prin partyurile in care sunt invitati artisti straini ne referim aici la trupe si dj de renume in intreaga lume.

Alte cateva concepte noi pe care le promovocam este trupa de teatru responsabila cu intampinarea clientilor clubului intr-o atmosfera foarte originala, un altul costumatiile mereu in schimbare a dansatorilor cat si tematicile de dans ale acestora acestea fiind originalitatea si conceptele noi ale noastre.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00