studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » Respira distractia la Club OXYGEN din Mall Sun Plaza

Respira distractia la Club OXYGEN din Mall Sun Plaza

Publicat: 28 Oct 2010 | Vizualizari: 15694

Club OXYGEN din Mall Sun Plaza este cel mai nou concept de distractie de pe piata cluburilor din Romania. Locul este o destinatie de senzatie pentru cei care prefera jocurile de echipa - bowling, biliard, dart - alaturi de prieteni, pentru romanticii dornici sa petreaca o seara speciala pe terasa sau in restaurantul clubului sau pentru cei carora le place sa se distreze pana in zori de zi la sfarsit de saptamana si nu numai in zona de club. Valoarea totala a investitiei ajunge la 1.800.000 euro.

Locatie Club Oxygen


Clubul OXYGEN este situat in Centrul Comercial Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr. 319 la etajul 1 avand o suprafata de 2.000 de metri patrati. Locul este deschisa in fiecare zi de luni - joi in intervalul orar 10.00 - 02.00, iar la sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 04.00. Clientii clubului isi pot lasa masina in parcarea subterana a centrului comercial, deschisa non-stop. Zona de jocuri a Clubului OXYGEN - bowling si biliard - dispune de ultima tehnologie de echipamente Brunswick. La OXYGEN veti gasi 8 piste de bowling, 20 de mese de biliard si 2 aparate moderne si inteligente de EURO-DART.

Valoarea investitiei in echipamentele de bowling si biliard inseamna 600.000 de eruo, fiind cele mai performante din Romania la ora actuala. S-a optat pentru conceptul de bowling profesionist, investindu-se intr-o masina de curatat si uns piste de ultima generatie, tot marca Brunswick, dar si un ProShop care ofera jucatorilor toate echipamentele si accesoriile pentru a face performanta pe plan mondial.

"Pana in prezent in partea de sud a Capitalei nu a fost construit niciun centru comercial atat de generos ca spatiu si care sa ne atraga interesul de a investi. In aceasta zona am gasit o piata disponibila si deschisa pentru un asemenea loc de distractie. Dupa mai multe discutii cu cei de la Mall Sun Plaza am gasit un numitor comun si ne-am hotarat sa investim intr-un proiect putin mai neobisnuit pentru Bucuresti" declara Ion Tanasescu, General Manager Club OXYGEN.

Descriere


Clubul OXYGEN isi rasfata clientii oferindu-le posibilitatea de a se simti bine in noptile tarzii, in serile toride sau la orice ora din zi la o cafea sau la masa. Restaurant, cafenea, terasa sunt alternativele prin care OXYGEN convinge sa fie prima optiune in petrecerea timpului liber. Parintii care vin cu copii la club nu trebuie sa isi faca griji pentru ca cei mici se pot juca si zbengui in locul de joaca special amenajat pentru ei sub atenta supraveghere a personalului. ‘Avem toate avantajele de a ne pozitiona ca cea mai moderna loc la ora actuala. Plecand de la avantajul suprafetei clubului in interior, plus o terasa de 240 mp pana la elemente de finete pe care le ofera echipamentele Brunswick.

OXYGEN este un spatiu in care poti veni chiar daca esti singur, cu prietenii, cu iubita/iubitul sau cu familia cu copii. Pana acum in mall-urile bucurestene nu s-au mai creat astfel de spatii de entertainment in care parintii pot veni pentru cateva momente de recreere cu copii, acestia ramanand supravegheati la locul de joaca. Un alt atu fata de concurenta este restaurantul deschis pana la ora 23.00, care imbina perfect conceptul de terasa, bowling si biliard cu o gustare rapida. Un alt concept integrat pe care nu il mai gasim in alte mall-uri, mai ales la cele din Capitala sunt serile de sfarsit de saptamana, cand locul se transforma in club unde avem invitati diferiti DJ din tara si din strainatate’, mai spune General Manager Club OXYGEN, Ion Tanasescu.

Investitorii estimeaza pentru anul 2010, o cifra de afaceri de 700.000 de euro, tinand cont de faptul ca locul s-a deschis in luna mai. OXYGEN vine cu o pozitionare proaspata oferindu-le clientilor confortul si eleganta unui spatiu modern. Acum, conceptul OXYGEN te face sa intelegi, sa simti, sa traiesti cu adevarat, sa respiri prin toti porii tot ceea inseamna distractie.

Mai multe informatii si fotografii din Club OXYGEN gasesti pe oxygen.com.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00