studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » Team Pub: Not just a pub, just Team Pub!

Team Pub: Not just a pub, just Team Pub!

Publicat: 03 Feb 2011 | Vizualizari: 3185

Team Pub a aparut ca o materializare a unui vechi dorinte. Ideile de amenajare a vechiului spatiu unde se regaseau de vanzare materiale textile, s-au imbinat, credem noi, perfect.

Nu am dorit sa asimilam cuvantul PUB cu celebrele si prea`cunoscutele Irish Pub-uri, astfel incat am pastrat lemnul de esenta tare, scaune si mese inalte, ascultam muzica anilor `60-`90, dar ne intampinam clientii si cu mese joase, canapele de piele si alte piese si idei care pot fi considerate "ne la locul lor" de catre unii carcotasi..

Avand in spate experienta in acest domeniu ce se intinde pe cativa ani, am dorit sa ne facem simtita prezenta si in Centrul Istoric al urbei. Suntem fratiorul cel mic si nazdravan al celor 2 cafenele Caffe Bordo, fiind astfel sub umbrela experientei, certitudinii si a artei de a ne trata clientii cu cel mai mare respect.

Numele nostru implica o munca de echipa, o idee simpla dar care "spune" multe.

Suntem o "echipa" tanara, dinamica si pregatita sa va oferim voua, clientilor nostri, clipe de neuitat, zile si seri imbracate in haina distractiei, momente unice si mereu cate ceva nou.

Team Pub, nu este decat un pub, putem spune ca reprezinta "Lumina si sufletul Lipscaniului", find singurul pub ce s-a ambitionat sa apara pe una dintre cele mai vechi si in acelasi timp cele mai cunoscute strazi din Bucuresti.

Personalitati marcante ale trecutului, regele Elvis Presley si diva blonda Marilyn Monroe, stau si ei martori in geamurile noastre, vrand sa "spuna" ca aici e locul unde poti simti din nebunia acelor ani, ai tineretii fara griji, ai rock`n`roll`-ului, ai frumusetii istoriei.

De aceea, tu cititorule, anunta-ti prietenii si hai la noi ! Ai garantia ca iti vei face alti prieteni si alaturi de ei vei simti de ce ne laudam atat. Esti bine-venit sa fi parte din istorie.

Contact:

Strada Lipscani, nr 36, colt cu Selari, sector 3, Bucuresti

0723-729.429
0760-323.417

teampub@yahoo.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00