Vezi care sunt cele mai tari cluburi din lume
2/24485
calendar_month 20 Sep 2011, 00:00
Fie vara, fie iarna, cluburile reprezinta una dintre principalele destinatii studentesti pentru distractie! Si daca aveai senzatia ca te distrezi week-end de week-end in cele mai cool cluburi, afla ca lumea este presarata de astfel de localuri absolut fabuloase! Cele mai tari dintre ele? Descopera-le in continuare!

Club Berghain (Berlin)
Pentru amatorii de muzica techno, clubul Berghain este "the place to be". Imensul local, ce poate adaposti nu mai putin de 1500 de invitati, merita vizitat daca ajungi vreodata in capitala Germaniei.

Designul sau spectaculos si muzica excelenta au transformat Berghain intr-un club popular, vizitat de nume mari din industria muzicala, fiind renumit si pentru organizarea unor show-uri grozave impreuna cu maestrii muzicii tehno.

Sursa foto: 10awesome.com

Club Sky Bar (Beirut)
Ceva mai departe de casa, in capitala Libanului, se gaseste clubul Sky Bar. De ce este atat de apreciat? Pentru ca este un club cosmopolit ce a atras, inca de la deschidere, vedete locale si internationale.

Clubul Sky Bar este deschis doar pe timpul verii si este considerat cel mai grozav din Orientul Mijlociu, dar si unul dintre cele mai tari din lume.

Sursa foto: 10awesome.com

Club Fabric (Londra)
Un alt club foarte cool este Fabric din Londra, Marea Britanie. Acesta s-a clasat, doi ani la rand (2009, 2010), pe locul 2 in topul realizat de DJ Magazine si cuprinde trei incaperi separate, cu muzica diferita, plus o podea care vibreaza - numita "bodysonic".

In plus, toti DJ-ii renumiti i-au calcat pragul! Nu in ultimul rand, clubul Fabric nu este setat pe un singur gen de muzica, misiunea sa fiind aceea de a multumi pe toata lumea.

Sursa foto: 10awesome.com

Club Womb (Tokyo)
Tokyo este unul dintre acele orase pe care nu ai voie sa le ratezi, indiferent de scopul vizitei tale! Capitala Japoniei exceleaza la capitolul distratie, unul dintre cele mai tari locuri fiind clubul Womb.

Dotat cu un sistem de sunet traznet, importat din New York, cu efecte vizuale spectaculoase si clubberi pe masura, Womb nu se multumeste decat cu superlative! Daca vrei o atmosfera de neuitat, clubul Womb este destinatia ideala!

Sursa foto: 10awesome.com

Autor: Dana Saporan