Vezi care sunt cluburile de fite din Romania
2/24075
calendar_month 09 Aug 2011, 00:00
Vara inseamna multa distractie si petreceri pana in zori! Daca esti amator de distractie pe cinste, de ce nu te-ai delecta cu atmosfera dintr-un club de fite? Chiar daca distractia te va costa mai mult, iata cateva dintre cele mai renumite cluburi din Romania in care merita sa mergi!

Bamboo

Primul pe lista cluburilor de fite nu are cum sa nu fie Club Bamboo. Un loc extravagant, in care luxul este la el acasa, Club Bamboo organizeaza super petreceri, invita artisti si trupe de renume din lumea intreaga si propune o atmosfera incendiara! Il gasesti atat in Bucuresti, cat si in Cluj, Brasov sau Mamaia, pe timp de vara.

Fratelli

Un alt club de fite este Fratelli. La fel de pretentios ca Bamboo, Fratelli poate fi locatia perfecta pentru o seara deosebita, presarata cu muzica buna pana in zori! Unde il gasesti? In Capitala, dar si in alte orase, cum ar fi Timisoara, Viseu de Sus, Constanta sau Mamaia.

Obsession

The Club Un club de fite situat in Cluj este Obsession The Club. Si acesta merge pe conceptul promovat de Bamboo sau Fratelli si propune distractie la preturi piperate, cu animatoare si muzica de dans. Daca vrei sa obtii mai multe informatii despre aceste cluburi, nu ezita sa accesezi sectiunea Cluburi din Studentie.ro!

Sursa foto: clubbamboocluj.ro

Autor: Dana Saporan