studentie.ro  »  Timp liber  »  Cafenele  »  Cafenea Bur Chocolate, Sibiu

Cafenea Bur Chocolate, Sibiu

6/64691
calendar_month 05 Aug 2009, 00:00
A privi... A mirosi... A gusta... Un adevarat Spectacol al Simturilor oferit de Fantana de Ciocolata la evenimentul tau. Invitatii vor putea sa ia parte la acest spectacol cu ciocolata, daca dumneavoastra doriti...

Va oferim servicii complete de inchiriere fantana de ciocolata pentru orice eveniment... receptie, banchet, dineu, aniversari, petreceri private, nunta, botez, etc ...


Serviciul include: Fantana de Ciocolata Profesionala cu Suport, transport si asistenta calificata, consumabile (servetele, betisoare, chese), ciocolata belgiana pentru fantana, fructe (proaspete, confiate), design personalizat pentru eveniment.

Ciocolata pentru fantana sau cascada este ciocolata belgiana de cea mai buna calitate... fina... fluida, datorita continutului ridicat de unt de cacao (cel putin 24%).

Necesarul de ciocolata ar fi de aproximativ 100 g per invitat, iar de fructe cam 200 g fruct cu coaja per invitat.
Sunt ideale pentru receptii, nunti, petreceri pentru copii, zile festive sau alte evenimente fericite ca o aniversare sau onomastica; oferiti invitatilor praline belgiene ca marturii de nunta sau botez.

Putem oferi invitatilor evenimentului dumneavoastra Praline Belgiene in Cutii Personalizate de 2/4/6 praline. Cutiile sunt disponibile in culorile: alb, maron sau auriu.

Pachetele personalizate sunt perfecte pentru a intampina invitatii dumneavoastra sau pentru a le oferi la despartire o Amintire Dulce a evenimentului.

De asemenea punem la dispozitia dvs. unul dintre Maestrii Ciocolatieri, pentru demonstratii de cocktail-uri si deserturi din ciocolata.

Adresa: str. Piata Mare, nr. 12, zona Centru
Localitate: Sibiu
Telefon: 0731.333.963
Email: office@chocolat-mariage.ro