studentie.ro  » timp-liber » cafenele » Dream Cafe

Dream Cafe

Publicat: 26 Apr 2010 | Vizualizari: 2899

Dintodeauna ne-au placut cafeaua si ciocolata calda pentru ca ne rasfata simturile. Aici, cafeaua are gustul proaspat, iar cana cu irish duble cream savurata in timpul amiezii, induce o dispozitie perfecta pentru a petrece cateva clipe de liniste. Atmosfera calda si ambientul revigorant din cafenea te vor readuce aici de fiecare data cand iti doresti acest lucru.

Programul nonstop a fost special creat pentru insomnaticii care iau pulsul patry-urilor seara si inspira energie ziua, iar atmosfera intretinuta subtil de Dream DJ-ul profesionist, confera un ambient de petrecere si o dispozitie perfecta pentru a savura cele mai frumoase clipe.

Pentru momente de sublima relaxare, expresso savurat aici are izul proaspat de dimineata, preparatele culinare sunt printre cele mai alese, delicioase si sofisticate, iar evenimentele sunt printre cele mai vibrante si incitante. Condimenteaza-ti noptile cu cele mai incitante party-uri si stinge distractia cu cele mai apetisante cockteiluri.

Dream Cafe iti propune o alta dimensiune a distractiei, o experienta distincta intr-un loc destinat exclusiv... tie.


Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 29, Bucuresti, Sector 2
E-mail: office@dreamcafe.ro
Rezervari: rezervari@dreamcafe.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-15 00:00:00 - 2022-01-17 00:00:00