studentie.ro  »  Timp liber  »  Cafenele  »  TANDEM CAFE DESCHIDE SEZONUL PETRECERILOR DE ALTADATA

TANDEM CAFE DESCHIDE SEZONUL PETRECERILOR DE ALTADATA

7/76040
calendar_month 02 Feb 2010, 00:00
Iti mai aduci aminte chefurile cu prietenii din apartament, „bairamurile” de pe vremuri cu prietenii prietenilor, cu vecinii, cu colegii de liceu sau chiar cu cei de la tine din camin?

Petrecerile de acest gen vor ramane perfect intiparite in mintea oricaruia dintre noi si pentru ca ne-am gandit la tine, Tandem Cafe (Str. Ion Brezoianu, Nr.12) a dat startul distractiei adevarate si a oferit vineri, 29 ianuarie tuturor invitatilor o petrecere pe cinste si ocazia de retrai acele vremuri in cea mai noua loc din centrul Bucurestiului, un spatiu extrem de primitor si chic.

Cine se gandea ca de la o cupa de sampanie servita la intrare sau un pahar de punch, vor ajunge sa incinga ringul de dans din Tandem Cafe pe ritmuri de „meneaito”, de rock&roll, de hip-hop sau chiar sa fredoneze impreuna celebrul „Nu am chef azi” (Vama Veche). Dansul palariilor a fost senzatia serii si invitatii au fost transpusi prin muzica si port in zonele de provenienta, devenind automat vedeta serii. Bineinteles, nu am uitat de celebrul „blues” pentru perechile de indragostiti, moment mult asteptat la chefuri...

Si pentru ca toti invitatii s-au simtit atat de bine si ne-au intrebat daca vor mai fi astfel de evenimente, Tandem Cafe va anunta cu placere ca in fiecare seara veti avea parte de petreceri tematice:

Luni- Jazz&Blues&Folk
Marti- Rock&Roll
Miercuri - Good Music (old&new hits)
Joi - Pop&Dance Party
Vineri - Old Time Greatest Hits (70's, 80's, 90's) and New Hits
Sambata - Party all night (pop/dance/reggae/reggaeton/rock&roll)
Duminica - Relax Music (ambientala, instrumentala)

Ce mai astepti? Suna chiar acum la 0725.TANDEM pentru o rezervare!
Te-asteptam in Tandem Cafe, cea mai noua loc din centrul Bucurestiului, pentru ca la noi ai parte de cele mai tari petreceri, cea mai buna muzica si cele mai bune preturi!