studentie.ro  » timp-liber » cafenele » Tasha Caffe

Tasha Caffe

Publicat: 29 Apr 2010 | Vizualizari: 3728

Fata de multitudinea de cafenele din Iasi, Tasha Caffe se distinge prin eleganta conferita prin imbinarea stilului retro cu cel modern.

Tablourile-reclama dau un aer usor italienesc, `a-la-Milano`, amestecul de gri cu nuante de mov, canapelele si scaunele plusate cu imprimeuri florale contureaza o atmosfera intima intr-un cadru chic, stilat si rafinat.Un element decorativ inedit este reprezentat de usile cu boabe de cafea.


Aici poti servi o varietate de sortimente de cafea: espresso, cappuccino sau frappe. Preturile, insa sunt destul de mari si variaza intre 5 si 10 lei. Pe langa cafea, barmanii le propun clientilor cocktailuri preparate cu indemanare si profesonalism care impresioneaza prin combinatiile neasteptate.

Desi amplasarea nu este chiar una evidenta si poate unii pot considera Tasha Caffe ca fiind un loc `de fite`, totusi se merita sa te lasi invaluit de atmosfera cu totul speciala de aici, in care mintea si trupul iti sunt revigorate de o cafea buna.

Contact:
0766 773 844
office@tashacaffe.ro

Adresa:
Str.Sf.Atanasie-nr.1

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-24 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00