Actelier, singurul curs de actorie pentru oameni de afaceri, incepe in decembrie
3/37377
calendar_month 23 Nov 2015, 00:00
Bucuresti, 23 noiembrie 2015. Actelier, unicul studio de tehnici de actorie pentru mediul business, va demara, pe 3 decembrie, o noua sesiune de cursuri. inscrierile se pot face pana luni, 30 noiembrie, iar studentii sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%.

Actelier este singurul curs din Romania care preia exercitii din pregatirea unui actor profesionist pentru a facilita adaptarea mai rapida la provocarile comunicarii din mediul business. Workshop-ul a fost conceput ca un antrenament de 12 sedinte, in urma caruia cursantii vor dobandi abilitati de comunicare, persuasiune si negociere, isi vor spori imaginatia, creativitatea si increderea in sine si vor invata cum sa actioneze sub presiune, in situatii de criza.

”De-a lungul timpului, frica de a vorbi in public a ocupat intotdeauna un loc fruntas in topul celor mai mari spaime ale oamenilor. Cu totii ne luptam cu emotiile, cu tracul sau cu teama de a spune ceva gresit, insa nu mereu gasim puterea si motivatia de a le invinge. Actelier a fost creat tocmai pentru a veni in sprijinul celor care se confrunta cu aceste temeri, ajutandu-i sa aiba o prestanta impecabila in public sau la intalniri importante”, subliniaza Eduard Haris, fondatorul Actelier. Eduard Haris este licentiat in actorie la U.N.A.T.C. si are un masterat in productia de film, in cadrul aceleiaČ™i universitati. Ca actor, a dat viata mai multor personaje la Teatrul National Bucuresti, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul. Ca antreprenor, a fondat atat Actelier, in 2014, cat si compania de productie audio-video 111 Film, el insusi folosindu-si abilitatile de actor in mediul business in care activeaza.

Trainerii celor 12 sedinte Actelier sunt Mihai Muntenita si Camelia Pintilie, ambii actori cu o experienta valoroasa in film si teatru. De la prezenta fizica la mecanisme de memorat sau tehnici de argumentare, cei doi traineri vor ajuta cursantii sa isi descopere si dezvolte noi abilitati de business.

Mai multe detalii despre programa Actelier, inscriere si discount-uri sunt disponibile la www.actelier.eu