studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Agata experienta ASER studentiei tale!

Agata experienta ASER studentiei tale!

Publicat: 08 Oct 2015 | Vizualizari: 1483

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) crede in tinerii care cauta sa reintregeasca experienta studentiei lor si care, prin pasiune, schimba mediul in care traiesc. Daca iti doresti sansa de a-ti pune in practica abilitatle si de a crea conexiuni puternice, atunci formularul de inscriere, disponibil pana pe 15 octombrie, reprezinta cheia catre comunitatea care respecta aceleasi valori ca si tine: http://aser.ro/ .

Pentru ca exceleaza prin pasiunea si implicarea tinerilor de succes, ASER iti transforma studentia intr-o experienta completa si concreta, dobandita prin explorarea unuia din cele 4 departamente ale organizatiei.
Logistic and Finance Department are grija de realizarea bugetelor structurate si se asigura că amatorii de calatorii dispun de o gama larga de proiecte de exchange. Imbinand responsabilitatea cu spiritul analitic, pragmaticii din departament negociaza cele mai accesibile preturi ale salilor din Bucuresti, pentru desfasurarea evenimentelor ASER. Daca esti o fire organizata şi poti jongla cu cifrele, alatura-te unei echipe dornice de autodepasire si bine instruite!

Dedicat oamenilor curajosi de vanzari, Account Managerilor, Sales Department creeaza legaturi intre mediul universitar si companiile de top de pe piaaa din Romania. Ambitiosii membri raspund punctual cerintelor partenerilor si abordează orice oportunitate de networking care se iveste. Daca esti pregatit sa practici tehnicile de negociere si sa cunosti persoane importante din business, in Sales Department vei incheia parteneriate fructuoase si de lunga durata.

In cadrul Human Resources Department, se intrunesc acei membri care ii molipsesc pe cei din jur cu energia lor pozitiva si faciliteaza comunicarea eficienta. Atenti la nevoile ASER, aleg oamenii cei mai potriviti pentru asociatie si le asigura traseul de invatare. In continuare, se preocupa de motivarea resursei umane si creeaza un climat armonios, organizand teambuildinguri si petreceri tematice. Astfel, activitatile nu suprasolicita niciodata, iar comunitatea devine mai solida.

Creativii asociatiei, cei din Marketing Department, devin experti in utilizarea Photoshop si Illustrator, periind fiecare material de promovare pana la ultimul detaliu. Tot de lucrul cu amanuntul se ocupa si PR-ul, stapan pe comunicarea externa, pastrand relatii stranse cu partenerii media si asigurand corectitudinea textelor. Printr-o magie, marketerii, prezenti la timp pe retelele de socializare, reusesc mereu sa urmareasca trendurile din mediul online, gandind campanii strategice de Social Media.

Indiferent pentru ce departament vei opta, experienaa dobândită te va ajuta sa aduci un plus de valoare proiectului in care iti doresti sa te implici. Astfel, ASER vine in intampinarea asteptarilor tale, pentru ca proiectele organizatiei se caracterizeaza prin diversitate: Dream Big, proiect despre visuri si leadership personal, Changemakers, proiect vizand responsabilitatea sociala, Ingenius, dedicat pasionatilor de advertising, ITprenor, destinat exclusiv iubitorilor de tehnologie, Clubul Studentilor Diplomati, proiect care deschide portalul catre lumea diplomatiei, si Proiectul de Blogging, cel mai nou proiect ASER.

Timp de 18 ani, am excelat prin pasiune, am trait o experienta plina de experiente si am intreprins cu succes tot ceea ce ne-am propus. Pana pe 15 octombrie, alege parcursul tau către o studentie plina de experiente, pe http://aser.ro/index.php/inscrie-te!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00