Ateliere incubator107 saptamana 16-22 noiembrie 2015
3/37335
calendar_month 17 Nov 2015, 00:00
In luna noiembrie incubator107 organizeaza cea de-a patra editie a Programului vocational Da-ti demisia. In saptamana 16-22 noiembrie ne vor sustine antreprenori, traineri, psihologi si coachi care ne vor indruma si impulsiona.

Marti, de la ora 19 punem pe picioare propria afacere. In cadrul atelierului Marketing pentru Start-up-uri mizam pe suma de 1.000 lei si stabilim care sunt obiectivele de marketing pe care le putem atinge fiecare dintre noi cu aceasta suma. Imediat dupa atelier ne facem un blog comun si incepem sa ne punem in aplicare planul. Ne indruma Andra Gutui, prietena tinerilor din Generatia Y.

Miercuri, de la ora 19 in cadrul atelierului Stilul vestimentar: oglinda carierei aflam cum potentialul estetic poate fi folosit ca un instrument eficient de comunicare. Ne vom explica de ce intre doi candidati la fel de pregatiti profesional va fi ales cel mai bine imbracat. Ne indruma Gabi Urda, consultant de imagine şi stilist personal.

Joi, de la ora 21 este seara de Board Games Night. Este seara de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atata timp cat este cu zambetul pe buze. Daca aveti aduceti jocurile de acasa ca sa-i initiem si pe ceilalti.

Vineri, de la ora 19 devenim antreprenori cu cap la Lean Startup. Reuseste cu riscuri si investitii minime! Dragos Nicolaescu, mentor vocational si consultant de startup-uri ne prezinta metodologia aplicata in spatiul antreprenorial din vest. Ca sa o aplicam si noi ideilor noastre de afaceri si sa avem succes.

Sambata, de la ora 16 aflam cum sa facem fata stresului in momentul in care la birou avem de-a face cu un sef dificil in cadrul atelierului Trei moduri de a scapa de stres. Ne indruma Oana Vaideanu, manager de peste 10 ani, dar si trainer de 3 ani cu experienta in comunicare nonviolenta (CNV). De la ora 19 aflam daca avem factorul Linkedin in cadrul atelierului Linkedin – o trambulina pentru succesul tau. Factorul Linkedin este necesar fie ca vrei sa iti schimbi jobul, sa cauti clienti sau vrei sa-ti dezvolti brandul personal. Ne ajuta sa ni-l descoperim creatoarea conceptului Growing People-The Heart of the Organizational Transformation, Adelina Cirstea.

Unde?
Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gasca de minim 5 incubatoristi, dati fiecare 25 lei.