Ateliere incubator107 saptamana 7-13 decembrie
3/37455
calendar_month 07 Dec 2015, 00:00
In saptamana 7-13 decembrie facem pasi mici, dar importanti pentru descoperirea noastra, a pasiunilor noastre, dar si a celor din jur. Invatam cum sa crestem personal, dar si la nivel de comunitate. Ne vor fi alaturi mesteri dedicati.

Miercuri, de la ora 19:00 in cadrul atelierului Bucuria de a fi invatam cum sa traim. Si sa fim.„Bucuria de a fi” ne dezvaluie cum sa apreciem ceea ce avem, ce este cu adevarat bun sau rau, important sau nu in viata, ce practici si convingeri ne sunt benefice si care sunt adevaratele valori pentru fiecare dintre noi. Ne ajuta in descoperirea noastra Andreea Hascu, care ainvatat din incercari frumusetea vietii. Si vrea sa o impartaseasca si celorlalti.

Joi, de la ora 19:00, in cadrul atelierului Marketing pentru Start-up-uridezbatem studii de caz concrete: planurile de marketing ale afacerii noastre. Si venim cu idei inedite si facem actiuni concrete. Ne va oferi sprijin si sutinere Andra Gutui, prietena tinerilor din Generatia Y, care vine direct din Generatia Y.

Vineri, de la ora 19:00, in cadrul atelierului Sensul vietii (Ikigai), pornim in cautarea propriului sens. Ne inarmam cu rabdare si cautam in profunzime. O astfel de cautare este foarte importanta tocmai pentru ca iti ofera satisfactia si motivatia care ”te fac sa te dai jos din pat in fiecare dimineata”. Ne indruma Drragos Nicolaescu, mentor si coach vocational.

Sambata, de la ora 16:00, in cadrul atelierului Vocea interioara, vorbit in public imbinam in mod creativ concepte din domenii precum NLP, fotocitire, memorare creativa, invatare accelerata, improvizatie teatrala si prezentari cu impact. Si astfel scapam de tracul vorbitului in public. Ne indruma Trainer si Speech Coach, Florin Tabirca, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizatie din lume in domeniile Public Speaking si Leadership.

Duminica, de la ora 16:00 continuam seria atelierelor Vocea interioara, vorbit in public pentru a reusi ca sa invatam sa ne exprimam autentic conform propriei personalitati intr-un mod clar, succint si relevant pentru publicul fiecaruia.Ne indruma Trainer si Speech Coach, Florin Tabirca, directorul Ariei H1 din Districtul 95 al Toastmasters International, cea mai mare organizatie din lume in domeniile Public Speaking si Leadership.

Unde?
Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei.