studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Bobocii de la FEAA lupta pentru coroana „Regatului Secret”!

Bobocii de la FEAA lupta pentru coroana „Regatului Secret”!

Publicat: 10 Nov 2015 | Vizualizari: 1189

Asociatia studenteasca “Liga Studentilor Economisti” din Iasi organizeaza „BALUL BOBOCILOR FEAA 2015”, eveniment ce va avea loc joi, 19 noiembrie, incepand cu ora 20:00, in Club SKYE.

Pentru editia din 2015 organizatorii propun o schimbare radicala de stil, trecand de la ritmurile hip-hop adoptate in anii precedenti (Grasul XXL, Parazitii, Guess Who) la ritmurile electro, mult mai cerute de tinerii economisti.

Pe langa schimbarea de stil muzical, si tema evenimentului va fi una inedita, cele cinci perechi urmand a se duela pentru a cuceri regatul unde sunetul electrizant, jocurile de lumini si culorile ultraviolete reprezinta un stil de viata. Concurentii vor trece prin diverse probe care le vor pune la incercare talentul, spontaneitatea, dinamisul si creativitatea. Acestia sunt pregatiti sa ne ofere un spectacol de neuitat si determinati sa conduca taramul aflat sub umbra misterului, denumit „Secret Kingdom”.

„Anul acesta dorim sa redefinim conceptul de bal al bobocilor. Cele doua-trei ore de probe incheiate cu un recital de 30 de minute ale unui artist in voga au adus publicul intr-o zona de monotonie. De aceea, am decis ca in 2015 sa invitam un cunoscut DJ din tara, care va mixa pana dimineata. Sper ca publicul sa fie incantat de aceasta schimbare si sa ramana cu o amintire placuta de la Balul Bobocilor FEAA 2015!” – a declarat Lucian Musat, presedintele Ligii Studentilor Economisti Iasi.

Pentru afterparty, organizatorii l-au invitat pe Dj ShiveR, un cunoscut DJ din Romania care a mixat la cunoscuta petrecere pentru studenti „Booha College Party” si pe scena de la festivalul „Electric Castle” 2015.

Partenerii principali ai editiei din 2015 sunt cei de la LycaMobile Romania.

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate de la standul LSE din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor - corp B, parter de luni pana vineri intre orele 10:00 – 16:00 sau sunand la numarul 0761 165 702 – Georgiana Mocanu.
 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-19 00:00:00