studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Caravana NexT porneste spre noua orase din tara

Caravana NexT porneste spre noua orase din tara

Publicat: 31 Iul 2015 | Vizualizari: 1075

Caravana Filmelor NexT porneste la drum pentru al doilea sezon si duce o parte din cele mai bune scurtmetraje vazute in cadrul Festivalului de Film NexT in noua orase din tara. Dupa noua editii de festival, scoatem filmele la iarba verde pentru picnic si cinema sub clar de luna, in perioada 8-27 august.

In mijlocul verii, natura este cel mai bun cinematograf. Proiectiile vor avea loc in spatii alternative, in parcuri, gradini, paduri sau pajisti, iar spectatorii sunt incurajati si in acest an sa renunte la scaune si sa isi aseze paturile pe iarba.

Pentru fiecare dintre cele noua orase sunt programate cate doua seri de proiectie: Piatra Neamt (8-9 august), Iasi (10-11 august), Targu Neamt (12-13 august), Targu Mures (14-15 august), Cluj Napoca (16-17 august), Oradea (19-20 august), Bistrita (21-22 august), Vatra Dornei ( 23-24 august) si Brasov (26-27 august).

Caravana se incheie cu o proiectie speciala la Bucuresti, pe 29 august. Filmele se vor intoarce in capitala, dupa o aventura prin noua orase in care publicul are rareori ocazia sa vada filmele de scurtmetraj sau in care cinematografele s-au inchis demult.

In 2015, Caravana Filmelor NexT aduce spectatorilor sai patru programe de filme scurte cu povesti de neuitat, perfecte pentru serile de vara.


• NexT Romanian Shorts
Șapte scurtmetraje romanesti mai vechi si mai noi, aplaudate la NexT, despre povesti de familie ca-n viata. Si-un strop de fantezie.


• Oscars Night
O seara de gala cu covor rosu si reflectoare pentru cele cinci scurtmetraje de fictiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film in 2015.


• NexT Comedy Night
Filme scurte puse la pastrare in camara festivalului sau de-abia scoase din cuptorul editiei de-abia incheiate, care sa ne potoleasca pofta de ras.


• NexT Is Love
Serile de vara sunt facute pentru a te indragosti. Noi dam tonul cu cele mai frumoase povesti de dragoste de la NexT, proiectate la lumina stelelor.

Caravana Filmelor NexT a aparut ca o completare fireasca a Festivalului International de Film NexT, a carui misiune este sa promoveze la nivel local, national si international cele mai inovatoare si creative productii de scurtmetraj.

Dupa ce mii de oameni s-au bucurat de filme in cele noua editii de pana acum ale festivalului NexT, Caravana continua misiunea NexT si duce scanteia NexT mai departe de Bucuresti, din dorinta de a ajunge la un public nou.

Si in acest an, accesul la proiectiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT este gratuit.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00