Ce filme intra in cinema in acest weekend?
3/37102
calendar_month 22 Sep 2015, 00:00
Sfarsitul acesta de saptamana suna promitator cu filme in program ca Martianul sau American Ultra. Iata programul complet in perioada 25 septembrie - 1 octombrie, la cinema Hollywood Multiplex:

Avanpremiere:

Martianul - 3D (The Martian - 3D)

In timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victima a unei furtuni puternice. Insa Watney supravietuieste urgiei si descopera ca a fost lasat singur pe ostila planeta.
Cu provizii insuficiente, este nevoit sa-si foloseasca la maxim ingeniozitatea, inteligenta si forta interioara pentru a ramane in viata si a gasi o cale prin care mesajul sau de ajutor sa ajunga pe Pamant.
La milioane de mile distanta, NASA si echipa internationala de oameni de stiinta cauta neincetat solutia prin care sa il aduca pe ‘martian’ acasa, in vreme ce colegii sai de echipa pun si ei la cale o misiune indrazneata, daca nu imposibila, de salvare.
Pe masura ce aceste povesti, mostre incredibile de curaj, se desfasoara, voci din lumea intreaga se unesc pentru a incuraja revenirea acasa, in siguranta, a lui Watney.
Cu: Matt Damon,Jessica Chastain,Sebastian Stan,Kate Mara,Kristen Wiig,Jeff Daniels,Chiwetel Ejiofor,Michael Peña,Naomi Scott
Regia: Ridley Scott

Premiere:

American Ultra: Agent descoperit - Digital (American Ultra - Digital)

„American Ultra: Agent descoperit” este o comedie de actiune cu mult dinamism, despre Mike (Jesse Eisenberg), un tip vesnic „fumat”, aparent ghinionist si nemotivat, a carui viata cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieste, este intoarsa pe dos pe neasteptate.
Fara sa stie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat in asteptare. Intr-o fractiune de secunda, cand trecutul sau secret se intoarce sa-l bantuie, Mike este aruncat in mijlocul unei operatiuni guvernamentale mortale si este fortat sa-si scoata la iveala eroul de actiune interior, pentru a supravietui.
Filmul „American Ultra” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 25 septembrie 2015.
Cu: Kristen Stewart,Jesse Eisenberg,Topher Grace,John Leguizamo,Bill Pullman,Monique Ganderton,Connie Britton
Regia: Nima Nourizadeh

Autoportretul unei fete cuminti - Digital (Autoportretul unei fete cuminti - Digital)
Cristiana, 30 de ani, de "familie buna", isi petrece timpul intre doctoratul in inginerie seismica, discutiile cu cei doi prieteni apropiati, Alex si Michelle, si intalnirile - rare, dar mult asteptate - cu un barbat casatorit, cu care are o relatie. Dupa mutarea parintilor "la casa", ramane sa locuiasca singura intr-un apartament cu patru camere si se hotaraste sa-si ia un caine - dorinta ei din copilarie.
Cu: Emilian Oprea,Fatma Mohamed,Radu Iacoban,Andrei Enache,Elena Popa,Iris Spiridon,Istvan Teglas,Alexandru Lustig
Regia: Ana Lungu

Pentru vizionarea intregului program si a orelor de difuzare, click Download.