studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ce filme intra in cinema in acest weekend?

Ce filme intra in cinema in acest weekend?

Publicat: 13 Oct 2015 | Vizualizari: 1340

Iata programul filmelor ce vor intra in cinema, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, in perioada 16 - 22 octombrie 2015.

Avanpremiere:

Ultimul vanator de vrajitoare - Digital ( The Last Witch Hunter - Digital)

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vanator de vrajitoare (Diesel), nevoit sa faca echipa cu una din inamicele sale, o vrajitoare, pentru a impiedica intrunirea sacra a vrajitoarelor - ce urmeaza sa aiba loc in New York-ul zilelor noastre - si a evita astfel condamnarea pe vecie a umanitatii.
Cu: Vin Diesel,Elijah Wood,Michael Caine,Lotte Verbeek,Rose Leslie,Joseph Gilgun, Dawn Olivieri,Isaach De Bankolé,Rena Owen
Regia: Breck Eisner

Premiere:

Crimson Peak - Digital (Crimson Peak - Digital)

Edith (Mia Wasikowska), o tanara scriitoare aspiranta din secolul 19, incearca sa-si refaca viata dupa un eveniment tragic. Eroina se lasa cucerita de un misterios si sarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce in lugubrul sau conac, Crimson Peak.
Aici Edith va trebui sa o infrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa sora a lui Thomas, si curand isi va da seama ca imensa resedinta "respira, sangereaza si... isi aminteste".
Cu: Mia Wasikowska,Charlie Hunnam,Jessica Chastain,Tom Hiddleston,Leslie Hope,Jim Beaver,Burn Gorman,Javier Botet
Regia: Guillermo del Toro

Macbeth - Digital (Macbeth - Digital)
Michael Fassbender este Macbeth, generalul scotian din intunecata tragedie a lui Shakespeare. Epuizat de o lunga batălie, generalul ajunge intr-o padure unde i se prevesteste că va deveni regele tarii. Ros de ambitie si impins de la spate de sotia sa, Lady Macbeth (Marion Cotillard), generalul incepe să plănuiasca rasturnarea de pe tron a regelui Duncan.
Cu: Marion Cotillard,Michael Fassbender,David Thewlis,Jack Reynor,Paddy Considine,Sean Harris,David Hayman,Hilton McRae,Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki
Regia: Justin Kurzel

O ora de liniste - Digital (Une heure de tranquillite - Digital)
Foarte pasionat de jazz, Michel gaseste un album rar pe care viseaza sa-l asculte in liniste in sufragerie. Dar intreaga lume pare sa conspire impotriva lui: sotia se apuca sa-i depene ultimele sale revelatii, fiul se intoarce pe neasteptate, unul din prieteni ii bate la usa, toate astea in timp ce mama il tot suna pe mobil. Ca sa nu mai punem la socoteala ca este celebra “Zi a Vecinilor De Pretutindeni”. Michel vrea cu orice pret o ora de liniste. Dar oare e posibil asa ceva?
Cu: Carole Bouquet,Christian Clavier,Rossy de Palma,Christian Charmetant,Stephane De Groodt,Valerie Bonneton
Regia: Patrice Leconte

Cuibul Dragonului - Inceputul erei razboinicilor - 3D - dublat (Dragon Nest: Warriors' Dawn - 3D)
Lambert se alatura Ligii Ucigasilor de Dragoni pentru a o salva pe Altera din ghearele Dragonului Negru.
Cu: Blythe Auffarth,Jiao Xu,Bianca Collins,Ge Hu,Tian Jing,Dawei Shen,Matthew Temple,Guanlin Ji
Regia: Yuefeng Song

Pentru vizionarea programului, click Download.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00