Ce filme intra in cinema in acest weekend?
3/37675
calendar_month 02 Feb 2016, 00:00
Iata programul filmelor ce vor intra in cinema, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, in perioada 5 - 11 februarie 2016:

Avanpremiere:

Deadpool - Digital (Deadpool - Digital)


Acest film va fi un "reboot" total al personajului din X-Men Origins: Wolverine.

Supranumit "mercenarul cu gura mare", Deadpool obtine, in urma unui experiment militar care dorea sa redea abilitatea de regenerare rapida a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice, rezistenta la droguri si toxine, dar si prelungirea vietii gratie puterilor de refacere ale organismului sau). Acestea vin, insa, si cu unele inconveniente: instabilitatea psihica si un fizic desfigurat.
Cu: Ryan Reynolds,Gina Carano,Morena Baccarin,Ed Skrein,T.J. Miller,Jed Rees,Kyle Cassie,Leslie Uggams,Karan Soni,Paul Lazenby
Regia: Tim Miller


Zoolander No.2 - Digital (Zoolander No.2 - Digital)


Derek si Hansel fac modelling din nou cand o companie rivala incearca sa ii scoata din afacere.
Cu: Penelope Cruz,Ben Stiller,Owen Wilson,Justin Bieber,Mădălina Diana Ghenea,Benedict Cumberbatch,Will Ferrell,Kristen Wiig,Olivia Munn,Kanye West
Regia: Ben Stiller

Cum sa fii singur si fericit - Digital (How To Be Single - Digital)

Orasul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivita, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom si David au in comun nevoia de a invata cum sa fie singuri intr-o lume plina de definitii in continua evolutie ale dragostei.
Cu: Dakota Johnson,Leslie Mann,Rebel Wilson,Alison Brie,Nicholas Braun,Nick Bateman,Tuesday Knight,Jake Lacy
Regia: Christian Ditter

Premiere:

Bunicul dezlantuit - Digital (Dirty Grandpa - Digital)

Chiar inainte de nunta lui, un tip mai mereu crispat, este pacălit sa-si conduca bunicul, un fost general de armata pervers, in Florida, pentru vacanta de primavara.
Cu: Zac Efron,Robert De Niro,Julianne Hough,Dermot Mulroney,Zoey Deutch,Aubrey Plaza,Brandon Mychal Smith,Mo Collins
Regia: Dan Mazer

Trauma - Digital (Concussion - Digital)

O perspectiva asupra modului in care jucatorii de fotbal american sufera de leziuni majore la cap si au probleme debilitante toata viaţa, ca urmare a loviturilor repetate, si asupra eforturilor Ligii Nationale de Fotbal de a nega totul.

Cu: Will Smith,Alec Baldwin,Stephen Moyer,Luke Wilson,David Morse,Adewale Akinnuoye-Agbaje,Albert Brooks,Gugu Mbatha-Raw,Hill Harper
Regia: Peter Landesman

Nazdravanii din padure. Speriosul speriosilor - Digital - dublat ( Open Season: Scared Silly - Digital)

Boog, Elliot, si toata gasca lor vesela se intorc pentru noi aventuri... de speriat!

Cu: Kathleen Barr, Garry Chalk,Trevor Devall,Donny James Lucas,Will Townsend,Melissa Sturm Regia: David Feiss

Mad Max: Drumul Furiei - 3D ( Mad Max: Fury Road - 3D)

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupa din nou scaunul regizoral si aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o noua incursiune in universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmarit de un trecut turbulent, Mad Max prefera sa calatoresca de unul singur si sa nu isi faca prieteni. In ciuda convingerilor sale, se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului, condusi de implacabila luptatoare Imperator Furiosa. Acestia sunt urmariti permanent si atacati de tiranul Immortan Joe care ii suspecteaza ca i-au furat cea mai de pret posesie.In „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpreteaza rolul principal, iar din distributie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman si Rosie Huntington-Whiteley.
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz
Regia: George Miller

Usturoi - Digital (Usturoi - Digital)

Eremia, un copil rom dintr-un sat uitat de lume, se plange prietenului sau cel mai bun Nicusor de saracia familiei sale: fratele sau doreste sa se insoare cu fata unui clan bogat din sat, pe nume Usturoi, dar nu are suficienti bani pentru nunta.

Pentru a-l ajuta pe acesta si pentru a-si depasi conditia limitata de copii saraci, cei doi fug la oras ca sa se faca actori si sa isi asigure astfel o viata mai buna pentru ei si familiile lor. Pe drum trec prin tot felul de incercari, sunt chiar aproape sa-si piarda viata, dar in cele din urma ajung cu bine la Cluj.

Din pacate, planul lor de a deveni actori da gres si, ca orice copil fugar, sunt trimisi acasa cu masina Politiei, dar pe drum afla un secret care ii va ajuta sa salveze situatia, inlesnind casatoria fratelui lui Eremia cu fata lui Usturoi.

Cu: Tar Steliana,Sebastian Topan,Darius Stoica,Ambroziu Filip,Sandu Moldovan,Andreea Ioana Zaharia,Ionuţ Turda,Tibi Covaci
Regia: Lucian Alexandrescu

Pentru vizionarea programului, click Download