studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ce filme intra in cinematografe in weekend?

Ce filme intra in cinematografe in weekend?

Publicat: 24 Iun 2015 | Vizualizari: 765

Suntem in mijlocul saptamanii, dar deja ne sta gandul la weekend si la planurile de relaxare. Daca ti-ai propus sa vezi un film, iata mai jos care sunt noutatile care vor intra in cinema la sfarsitul saptamanii.


Avanpremiere:

Terminator: Genisys - 3D (Terminator: Genisys - 3D)
John Connor (Jason Clarke), liderul rezistentei oamenilor, il trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in 1984 ca sa o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) si sa asigure ca omenirea va avea un viitor pasnic, lucrurile iau o intorsatura neasteptata si se creaza o fractura in linia temporala. Astfel, Reese se trezeste intr-o versiune noua a trecutului care ii este necunoscuta, unde are aliati surprinzatori, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculosi, dar si o noua misiune: sa reseteze viitorul...
Cu: Arnold Schwarzenegger,Emilia Clarke,Jai Courtney,Jason Clarke,Courtney B. Vance,Dayo Okeniyi,Teri Wyble
Regia: Alan Taylor
Premiere:

Ted 2 - Digital (Ted 2 - Digital )
In noul film al lui Seth MacFarlane buclucasul urs de plus trebuie sa dovedeasca in instanta ca este o persoana, astfel incat sa se poata casatori cu aleasa inimii lui. Noua aventura a lui Ted si a prietenului sau uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicati si in accidente de tot felul si urmariri pe viata si pe moarte.
Cu: Seth MacFarlane,Mark Wahlberg,Amanda Seyfried,Patrick Warburton,Jessica Barth, Morgan Freeman Regia: Seth MacFarlane
Familia Belier - Digital (La famille Bélier - Digital)
Toata lumea din familia Paulei este surda, cu exceptia ei. Nu ca asta ar fi o problema. Nu, marea provocare a Paulei este sa tina pasul cu programul plin: cand nu e la scoala, isi ajuta familia la ferma sau la piata.
La scoala, Paula se indragosteste de Gabriel. Cand el se inscrie in corul scolii, se inscrie si ea. Si in secunda cand incepe sa cante, toti raman muti. Paula are o voce minunata! Pe masura ce exerseaza, pasiunea ei pentru cantat creste. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l intelege?
Cu: Karin Viard,Eric Elmosnino,Mar Sodupe,Clemence Lassalas,Jerome Kircher,Melchior Lebeaut,Louane Emera,Francois Damiens,Luca Gelberg
Regia: Eric Lartigau
Pentru vizualizarea zilelor si orelor de difuzare, click Download.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00