studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ce filme noi vedem la cinema in perioada urmatoare?

Ce filme noi vedem la cinema in perioada urmatoare?

Publicat: 14 Iul 2015 | Vizualizari: 829

Iata programul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 17 - 23 iulie 2015:

Avanpremiere:

O tipa... dezastru - Digital (Trainwreck - Digital)

Comedia lui Judd Apatow are in centrul atentiei o tanara (Amy Schumer) cu o deosebita aversiune pentru responsabilitate.
Ea isi da seama ca obiceiurile ei nu foarte constructive nu o vor ajuta pe termen lung, prin urmare incearca sa se schimbe. Oare intalnirea cu un simpatic necunoscut (Bill Hader) sa o ajute sa se mentina pe calea cea buna?
In acest prim film al lui Judd Apatow la care regizorul nu a scris si scenariul mai apar Tilda Swinton, Daniel Radcliffe si Marisa Tomei.
Cu: Bill Hader,Amy Schumer,Tilda Swinton,Ezra Matthew Miller,Brianne Sidonie Desaulniers,Barkhad Abdi,Mike Birbiglia
Regia: Judd Apatow

Pixels: O aventura digitala - 3D(Pixels - 3D)
Cand o rasa extraterestra interpreteaza gresit imagini din jocuri video clasice si ataca Pamantul, presedintele Will Cooper (Kevin James) apeleaza la prietenul sau din copilarie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umana.
Cu ajutorul altor impatimiti ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va infrunta extraterestrii, iar de priceperea sa depinde insusi viitorul umanitatii.
Cu: Adam Sandler,Ashley Benson,Michelle Monaghan,Sean Bean,Kevin James ,Peter Dinklage,Josh Gad
Regia: Chris Columbus

Premiere:

Omul-Furnica - 3D (Ant-Man - 3D)

Etapa urmatoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima data pe marele ecran un membru-fondator al Razbunatorilor, odata cu filmul „Omul-Furnica”, realizat de Studiourile Marvel. Dotat cu abilitatea extraordinara de a se micsora ca dimensiuni, dar a creste ca forta, hotul iscusit Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte eroul interior si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze de o noua serie de amenintari secretul ascuns in spatele costumului sau spectaculos de Om-Furnica. Confruntandu-se cu obstacole aparent de neinvins, Pym si Lang trebuie sa duca la bun sfarsit un jaf care va salva lumea.
Distributia este intregita de: Evangeline Lilly in rolul lui Hope Van Dyne, Corey Stoll ca Darren Cross aka Yellowjacket, Bobby Cannavale ca Paxton, Michael Peña drept Luis, Tip “T.I.” Harris ca Dave, Wood Harris ca Gale, Judy Greer drept Maggie si David Dastmalchian drept Kurt. Regizat de Peyton Reed si produs de Kevin Feige, “Omul-Furnica” al Studiourilor Marvel ofera o aventura plina de tensiune, cu o miza importanta.
Cu: Paul Rudd,Evangeline Lilly,Michael Douglas,Patrick Wilson,Michael PeNa
Regia: Peyton Reed

Pentru descarcarea programului, click Download.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00