studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Ce filme vedem in cinema zilele urmatoare? Vezi programul

Ce filme vedem in cinema zilele urmatoare? Vezi programul

1/195127
calendar_month 30 Iun 2015, 00:00
Incepand cu 3 iulie, programul filmelor in cinema re reinnoieste cu cele mai noi productii in avanpremiera si premiera 3D. Iata despre ce este vorba:

Avanpremiere:

Minionii - 3D - dublat (Minions - 3D - dublat)

Minionii I.D.G. (inainte de Gru)
Povestea MINIONILOR, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex, la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca, ci sunt afectati de o depresie profunda.
Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi.
Cei trei pornesc intr-o aventura palpitanta care ii va duce, pana la urma, la urmatorul lor stapan – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureata cu Oscar), prima superticaloasa din toate vremurile. Minionii vor calatori din inghetata Antarctica pana in New Yorkul anilor ’60, ajungand in final in Londra zilelor noastre, unde au de indeplinit cea mai dificila misiune din toata existenta lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!
Minionii vor fi insotiti in aventura lor de cele mai mari hit-uri muzicale ale anilor ’60, care ne incanta si in ziua de azi.
MINIONII e produs de Chris Meledandri si Janet Healy de la Illumination, iar regia le apartine lui Pierre Coffin si Kyle Balda. Scenariul e scris de Brian Lynch, iar Chris Renaud e producatorul executiv al animatiei.
Cu: Sandra Bullock,Steve Carell,Hiroyuki Sanada,Jonathan Daniel Hamm,Chris Renaud,Pierre Coffin Regia: Pierre Coffin,Kyle Balda
Minionii - 3D (Minions - 3D)

Premiere

Terminator: Genisys - 3D (Terminator: Genisys - 3D)

John Connor (Jason Clarke), liderul rezistentei oamenilor, il trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in 1984 ca sa o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) si sa asigure ca omenirea va avea un viitor pasnic, lucrurile iau o intorsatura neasteptata si se creaza o fractura in linia temporala. Astfel, Reese se trezeste intr-o versiune noua a trecutului care ii este necunoscuta, unde are aliati surprinzatori, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculosi, dar si o noua misiune: sa reseteze viitorul...
Cu: Arnold Schwarzenegger,Emilia Clarke,Jai Courtney,Jason Clarke,Courtney B. Vance,Dayo Okeniyi,Teri Wyble
Regia: Alan Taylor

Pentru verificarea zilelor si orelor de difuzare, click Download.