studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Ce filme vedem la cinema in zilele urmatoare?

Ce filme vedem la cinema in zilele urmatoare?

1/198204
calendar_month 15 Sep 2015, 00:00
Esti nerabdator sa afli ce filme intra in cinema incepand de vineri? Pentru ca stim ca esti cinefil inrait, te invitam sa urmaresti mai jos programul filmelor la Hollywood Multiplex pentru perioada 18-24 septembrie 2015.

Premiere:

Everest - 3D (Everest - 3D)

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia incercarii de a ajunge pe varful celui mai inalt munte din lume, EVEREST este povestea adevarata a doua expeditii diferite care i-au fortat pe participanti sa-si testeze limitele la extrema atunci cand au fost surprinsi de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscuta a omenirii.
Alpinistii au avut de infruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea si obsesia lor de o viata – aceea de a cuceri acel varf – a devenit o lupta contracronometru pentru supravietuire.
Cu: Jake Gyllenhaal,Sam Worthington,Josh Brolin,Keira Knightley,Emily Watson,Robin Wright,Martin Henderson
Regia: Baltasar Kormakur

Sexul, bata-l vina! - Digital ( Sleeping with Other People - Digital)
Jake (Jason Sudeikis) si Lainey (Alison Brie) si-au pierdut virginitatea unul cu celalalt pe cand erau in colegiu. Cand drumurile li se reintalnesc, 12 ani mai tarziu, la New York, cei doi isi dau seama ca au devenit adulterini “in serie”. Cei doi se reapropie si relatia dintre ei se transforma intr-o prietenie platonica, fiecare devenind un sprijin pentru celalalt in eforturile lor de a-si gasi perechea romantica ideala.
Cu: Amanda Peet,Jason Sudeikis,Alison Brie,Adam Scott,Natasha Lyonne,Andrea Savage,Daniella Pineda,Anna Margaret Hollyman
Regia: Leslye Headland

Amy - Digital (Amy - Digital)
Povestea lui Amy Winehouse in cuvintele ei, care prezinta filmari din arhive in premiera si cantece neauzite pana acum.
Un talent unic intr-o generatie, Amy Winehouse a fost o cantareata ce a captat atentia intregii lumi. Un artist de jazz in cel mai autentic sens al cuvantului – a scris si a cantat din suflet, folosindu-se de harul sau muzical pentru a-si analiza propriile probleme. Combinatia dintre sinceritatea ei pura si talentul sau exceptional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne.
Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentantilor mass media, care, impreuna cu relatiile ei defectuoase si stilul de viata precar au marcat inceputul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat in urma unei intoxicatii cu alcool in iulie 2011, la varsta de 27 de ani.
Chiar daca a declanşat controverse inainte sa apara, AMY promite sa spuna o poveste emotionanta despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scena. Regizorul Asif Kapadia (premiat cu BAFTA pentru SENNA) a folosit imagini de arhiva si piese care nu au mai fost facute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emotionant si energic, care pune in evidenta lumea in care traim intr-un mod special.
Cu: Amy Winehouse
Regia: Asif Kapadia

Viziuni - Digital (Visions - Digital)
Lasand in urma viata agitata de la oras, tanara Eveleigh (Fisher), care va deveni in curand mama, il urmeaza pe sotul ei, David (Mount), la frumoasa sa casa de la tara, unde cultiva vita de vie. Din nefericire, ea va fi terorizata aici de o aparitie fantomatica, o persoana cu gluga pe cap, care i se arata numai ei. Nimeni altcineva nu poate vedea sau auzi miscarile acestei fantome, nici macar David, care e din ce in ce mai ingrijorat de starea de sanatate a sotiei sale.
Eveleigh incearca cu disperare sa dovedeasca ca nu e nebuna. Ea ii determina pe localnici sa-i dezvaluie secretele acestei podgorii bantuite, unde locuieste acum impreuna cu sotul ei. Dar atunci cand pune cap la cap informatiile pe care le-a aflat, rezultatul pare total diferit de ceea ce si-a imaginat si mult mai periculos pentru ea si pentru copilul pe care urmeaza sa-l nasca.
Cu: Isla Fisher,Jim Parsons,Eva Longoria,Joanna Cassidy,Anson Mount,Gillian Jacobs,Bryce Johnson,Jeff Branson
Regia: Kevin Greutert

Un etaj mai jos - Digital (One Floor Down - Digital)

Dupa ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercatie domestica ce se sfarseste cu o crima, Patrascu trebuie sa înfrunte doi vecini foarte apropiati: unul este bizarul ucigas, celalalt este propria sa constiinta.
Cu: Tatiana Iekel,Constantin Dita,Maria Popistasu,Ioana Flora,Vlad Ivanov,Adrian Vancica,Paul Ipate,Mihaela Sirbu,Teodor Corban
Regia: Radu MunteanPentru vizionarea intregului program, click Download.