studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ce noutati ne asteapta in cinema in zilele ce urmeaza?

Ce noutati ne asteapta in cinema in zilele ce urmeaza?

Publicat: 28 Iul 2015 | Vizualizari: 929

Nu ti-ai facut planuri pentru urmatoarea perioada? Vrei sa fugi de canicula fara o cheltuiala prea mare? Iti propunem sa te pui la curent cu ultimele noutati in materie de cinema. Asadar, iata mai jos programul la Hollywood Multiplex pentru 31 iulie - 6 august 2015!

Avanpremiere:

Fantastic 4 (The Fantastic Four)

Cei Patru Fantastici, o relansare contemporana a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are in centru patru renegati care se teleporteaza intr-un univers alternativ si plin de pericole, unde fizicul li se modifica fizicul in mod socant.
Vietile lor se schimba irevocabil, iar echipa trebuie sa invete sa-si stapaneasca noile si uimitoarele abilitati si sa colaboreze pentru a salva Terra de o teribila amenintare.
Cu: Kate Mara,Jamie Bell,Miles Teller,Tim Blake Nelson,Michael B. Jordan,Reg E. Cathey
Regia: Josh Trank

Premiere:

Misiune: Imposibila. Natiunea secreta - Digital (Mission: Impossible - Rogue Nation - Digital)

Odata cu dezmembrarea unitatii IMF si cu Ethan (Tom Cruise) ramas fara sprijin oficial, echipa se confrunta acum cu o retea de agenti extrem de bine pregatiti numita Sindicatul. Acesti agenti operativi sunt decisi sa creeze o noua ordine mondiala printr-o serie de atacuri teroriste din ce in ce mai agresive.
Ethan isi aduna echipa si isi uneste fortele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil sa fie membra a Natiunii Secrete, sau poate nu... Asa incepe cea mai imposibila misiune de pâna acum a lui Ethan Hunt.
Cu: Tom Cruise,Paula Patton,Jeremy Renner,Alec Baldwin,Ving Rhames,Simon Pegg,America Olivo,Rebecca Ferguson,Sean Harris
Regia: Christopher McQuarrie

A doua sansa - Digital (En chance til - Digital )
Oameni obisnuiti devin brusc victimele unor situatii care ii depasesc total. Amandoi politisti, Andrew si Simon au vieti complet diferite. Andrew are o viata fericita de familie, in timp ce Simon este divortat si isi petrece majoritatea timpului liber la clubul de striptease din oras. Totul se schimba in momentul in care primesc prin statie un apel de urgenta.
Cu: Nikolaj Coster-Waldau,Nikolaj Lie Kaas,Maria Bonnevie,Ulrich Thomsen,Peter Haber
Regia: Susanne Bier

Pentru vizionarea intregului program, click Download.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00