studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  CheFest anunta o noua editie in 2015!

CheFest anunta o noua editie in 2015!

1/193458
calendar_month 06 Mai 2015, 00:00
In aceasta primavara, opt asociatii studentesti colaboreaza pentru realizarea unei noi editii a festivalului pentru studenti CheFest. AS-SAS, ASPSE, Philos, ASCIG, SiSC, ECOTUR, OSE, SSFB, sub egida ANOSR, aduc festivalul la cea de-a a IV-a editie. Editia de anul acesta are ca tema contrastul dintre vechi si nou, tema fiind “Old vs New”.

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a sase zile, in perioada 11-16 mai 2015, iar intrarea este libera. Principalele arii atinse de catre proiect in desfasurarea sa sunt urmatoarele: culturala, profesionala, educationala si sociala.

Activitatile cuprinse in cadrul editiei actuale variaza de la târguri de joburi, traininguri si conferinte, pana la seri de literatura, teatru, petreceri tematice si o “vanatoare de comori”. Ultima zi a festivalului se va incheia glorios cu un LAN Party unde participantii vor putea alege intre jocurile preferate. Astfel scopul proiectului este de a reuni cat mai multi studenti din Centrul Universitar Bucuresti prin intermediul unor activitati variate ce vor contribui la dezvoltarea personala, profesionala si culturala. Grupul tinta al acestui proiect este reprezentat de studentii universitatilor din Bucuresti, care au preocupari legate de dezvoltarea personala si profesionala si care sunt interesati de activitati din domeniul cultural.

Pentru mai multe informatii despre eveniment urmariti-ne activitatea pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/pages/CheFest/.