studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Cinema in aer liber in parcul Titan din Bucuresti!

Cinema in aer liber in parcul Titan din Bucuresti!

1/197534
calendar_month 30 Iul 2015, 00:00
Cinema in aer liber revine vara aceasta in Bucuresti cu cele mai bune 12 filme europene si de autor. Fiecare vara cu povestile ei! Pentru informatii detaliate si programul filmelor, sta la dispozitie site-ul caravana.metropolisfilm.ro

Primaria Sectorului 3 organizeaza in colaborare cu Metropolis Film cea de-a 4-a editie „Cinema in aer liber”. Evenimentul se va desfasura timp de cinci saptamani in perioada 4 august-6 septembrie, in Parcul Titan (fost IOR) - Insula Artelor (acces din str. Liviu Rebreanu), unde vor fi proiectate cele mai bune 12 filme europene si de autor ale momentului, precum si o selectie de filme clasice indragite si apreciate de publicul cinefil.

Deschiderea oficiala a cinematografului in aer liber va avea loc duminica, 2 august, de la ora 20.30, in Parcul Titan - Insula Artelor, cu un concert Zoli Toth Project.

12 filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internationale de prestigiu, precum si o selectie de filme clasice americane si frantuzesti vor fi proiectate de marti pana duminica, de la orele 21:30, utilizand cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania, un ecran gonflabil de 120 m², si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni, care permit urmarirea filmelor la o calitate inalta, intalnita in marile cinematografe ale lumii.