studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Companii partenere AIESEC Romania livreaza workshop-uri intr-un cadru international

Companii partenere AIESEC Romania livreaza workshop-uri intr-un cadru international

Publicat: 15 Oct 2015 | Vizualizari: 841

EuroCo este una dintre cele mai importante conferinte internationale organizata de AIESEC la nivel global. Anul acesta, conferinta va fi organizata de AIESEC Romania, in luna octombrie, in Bucuresti. Conferinta uneste aproximativ 250 de delegati din Europa, America de Nord, Asia si Africa, unde vor participa la workshop-uri create pe baza Congresului International, unde au participat 800 de tineri lideri voluntari.

Organizatorii conferintei EuroCo, impreuna cu echipa nationala AIESEC Romania pregatesc evenimentul YouthSpeak Forum, in data de 15 octombrie, la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Acest eveniment este pregatit pentru aproximativ 250 de tineri lideri internationali, participanti la EuroCo; acestia vor participa la discutii cu reprezentanti ale companiilor partenere AIESEC Romania si AIESEC International: Bicicleta Pegas, Impact Hub Bucharest, PwC Romania, cat si alumnus-ul AIESEC Romania Stefan Palarie, membru fondator al Scolii de Valori, Florin Talpes, fondatorul BitDefender si invitatul special Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

Dupa aceste discutii inspirationale, tinerii lideri vor participa la workshop-uri din partea companiilor EY, Vodafone, ING, PwC Romania si P&G, in cadrul carora se vor aborda subiecte in legatura cu antreprenoriatul, diversitatea, sustenabilitatea si educatia.

In urma acestor workshop-uri, participantii vor crea proiecte bazate pe subiectele abordate in discutiile anterioare. Acestia isi vor prezenta proiectele catre companii si vor primi un feedback constructiv din partea acestora.

AIESEC este platforma internationala pentru tinerii ce vor sa isi descopere si dezvolte potentialul de leadership. Abordarea noastra inovatoare pentru dezvoltarea tinerilor se axeaza pe asumarea unui rol proactiv, dezvoltarea cunoasterii de sine si a unei viziuni personale, construirea de retele, precum si dezvoltarea capacitatii de a aduce o schimbare.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-16 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00