studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Descopera-ti potentialul antreprenorial la Enterprise You

Descopera-ti potentialul antreprenorial la Enterprise You

1/195093
calendar_month 29 Iun 2015, 00:00
Te gandesti sa iti deschizi propria afacere si nu stii de unde sa incepi? Akcees si SAP Romania te invita pe 11 si 12 iulie la o noua editie Enterprise You! Aplica acum si participa gratuit la doua zile de training in care iti vei descoperi potentialul antreprenorial si vei invata ce pasi trebuie sa parcurgi pentru a porni o afacere. Inscrie-te online la http://akcees.com/workshop pana sambata, 4 iulie.

Enterprise You este un program de training pan-european, dezvoltat de Akcees in colaborare cu alte 6 organizatii din Europa, pentru a iti da ocazia sa iti descoperi pasiunile si potentialul antreprenorial, sa iti dezvolti competente si abilitati si sa afli mai multe despre cum poti porni propria afacere.

Timp de doua zile, vei parcurge 11 module prin care vei acumula competente cheie si abilitati practice precum branding personal, leadership, comunicare si creativitate. Toate acestea te vor ajuta atunci cand vei genera propria ta idei de afaceri si vei invata cum sa sustii un pitch si ce modalitati de finantare poti accesa.

Dupa absolvirea programului, vei face parte din comunitatea internationala Enterprise You, unde vei invata de la mentori si experti pe domeniile tale de interes si vei putea participa la evenimente utile in dezvoltarea ta.

In cele doua zile, vei lucra alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees si Marketing Manager How to Web & TechHub Bucharest. Pasionata de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la inceput de drum. Irina a lucrat timp de 3 ani in consultanta si a colaborat cu organizatii non-profit din tara si din strainatate, avand astfel ocazia sa coordoneze peste 50 de evenimente, programe educationale si campanii de comunicare.

Peste 80 de tineri au participat pana acum la cele 4 editii Enterprise You organizate in Romania si cu totii au numai lucruri bune de spus despre program.
„Un eveniment ex-ce-lent! M-a ajutat sa inteleg mai bine ce inseamna sa fii antreprenor, am descoperit foarte multe lucruri despre mine si am invatat cum pot sa-mi transform pasiunea in cariera si sa pun bazele unei afaceri de succes. Ma bucur ca am avut sansa de a participa si va multumesc”, a declarat unul dintre absolventii Enterprise You!

Asadar, daca ai intre 18 si 28 de ani, vrei sa inveti lucruri noi si sa afli cum poti pune bazele propriei tale afaceri, nu mai sta pe ganduri! Aplica pana pe 4 iulie la http://akcees.com/workshop. Pentru ca ne sustin prietenii nostri de la SAP Romania, participarea este gratuita. Vei fi anuntat daca te numeri printre finalisi marti, 7 iulie.