Editia a 4-a a Programului vocational Da-ti demisia
3/37376
calendar_month 23 Nov 2015, 00:00
In luna noiembrie incubator107 organizeaza cea de-a patra editie a Programului vocational Da-ti demisia. In saptamana 23-29 noiembrie ne vor sustine antreprenori, traineri, psihologi si coachi care ne vor indruma si impulsiona.

Marti, de la ora 19 pornim intr-o calatorie initiatica. in cadrul atelierului Calatoria Eroului... in viata profesionala explorezi misiunea ta personala. iti raspunzi la intrebarile cine iti doresti sa devii şi ce iti doresti sa obtii. Apreciezi resursele pe care le ai si vezi ce mai ai de invatat pentru a trece la urmatorul pas al carierei tale. Ne indruma Raluca Mohanu, executive coach şi trainer, fondatoarea propriei companii de coaching Steps4Change.

Miercuri, de la ora 19 in cadrul atelierului Stilul vestimentar: oglinda carierei aflam ce mesaj transmite tinuta noastra in mediul profesional. Ne ajuta sa vedem potentialul estetic şi sa-l folosim ca pe un instrument eficient de comunicare Gabi Urda, consultant de imagine şi stilist personal.

Joi, de la ora 21 este seara de Board Games Night. Este seara de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine, atata timp cat este cu zambetul pe buze. Daca aveti aduceti jocurile de acasa ca sa-i initiem si pe ceilalti.

Vineri, de la ora 19 il avem mentor in incubator pe Alexandru Galmeanu. Ne va vorbi despre arta fotografiei, despre ce presupune meseria de fotograf si nu in ultimul rand despre proiectele sale. Aflam ce il face pe el sa fie un punct de referinta in industria fotografiei si cum a reusit sa-si faca un nume. Și vom sta la povesti de viata.

Sambata, de la ora 16 aflam cum sa ne spunem propria poveste in cadrul atelierului It’s not what you say, it’s how you fucking say it: brandul personal pe Facebook. Aflam cum sa facem ca povestea noastra sa fie urmarita de ceilalti, ce e bine si ce nu e bine sa postam pe Facebook, cum Facebook-ul poate sa-ti creeze si influenteze imaginea personala, dar si cea profesionala. Ne indruma Andreea Vasile, povestitoare pe toate fronturile, in print, in TV si-n online de peste 10 ani de zile. De la ora 19, ne adunam la o intalnire a nomazilor: Heartbeat: Music for Capoeira cu Luis Miguel, practicant de capoeira din 2008 in Portugalia.

Duminica, de la ora 19 este o noua seara nomada. La Argentinian Violon, Francisco ne va (in)canta la vioara si ne va spune povesti argentiniene. in schimb, noi il vom invata cateva cuvinte in romana.

Unde?
Atelierele se ţin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.
Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gasca de minim 5 incubatoristi, dati fiecare 25 lei.