studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Esti licean, student sau masterand? ATIV te vrea in echipa!

Esti licean, student sau masterand? ATIV te vrea in echipa!

Publicat: 22 Oct 2015 | Vizualizari: 878

ATIV – Asociatia Tineri in Viitor cauta tineri creativi, comunicativi si deschisi catre nou pentru a crea impreuna experiente demne de o studentie cum altfel decat – creativa!


Infiintata la inceputul acestui an, ATIV ti-a pregatit in perioada urmatoare multe training-uri care sa te ajute sa-ti descoperi pasiunile si sa-ti conturezi domeniile de interes pentru viitoarea cariera. De la discutii libere cu angajati din companii din domeniile de interes in lumea actuala, pana la training-uri privind teme diverse, care te vor ajuta in dezvoltarea personala si profesionala. Toate acestea sunt create de o echipa tanara, dinamica si plina de pasiune in ceea ce priveste voluntariatul.


Daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam sa faci parte din gasca noastra! Aplica pana pe 30 octombrie 2015 completand formularul aici: http://goo.gl/forms/jNjRujYYt2 . In plus, daca esti student in cadrul ASE, te asteptam sa ne cunosti la standul din cladirea Mihai Eminescu, etajul 1.


Fii creativ! Implica-te! Vino in echipa ATIV. Mai multe detalii despre noi poti citi pe site-ul nostru: www.ativ.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/ATIV-439191596257452/.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00