studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Everest, Labirintul si alte productii noi te asteapta in cinema

Everest, Labirintul si alte productii noi te asteapta in cinema

Publicat: 09 Sep 2015 | Vizualizari: 916

De vineri, cele mai asteptate filme ale momentului te intampina in salile de cinema cu efecte 3D, suspans si actiune. Iata, asadar, programul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 11 - 17 septembrie 2015.

Avanpremiere:

Everest - 3D (Everest - 3D)

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia incercarii de a ajunge pe varful celui mai inalt munte din lume, EVEREST este povestea adevarata a doua expeditii diferite care i-au fortat pe participanti sa-si testeze limitele la extrema atunci cand au fost surprinsi de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscuta a omenirii.
Alpinistii au avut de infruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea si obsesia lor de o viata - aceea de a cuceri acel varf - a devenit o lupta contracronometru pentru supravietuire.
Cu: Jake Gyllenhaal,Sam Worthington,Josh Brolin,Keira Knightley,Emily Watson,Robin Wright,Martin Henderson
Regia: Baltasar Kormakur

Sexul, bata-l vina! - Digital (Sleeping with Other People - Digital)
Jake (Jason Sudeikis) si Lainey (Alison Brie) si-au pierdut virginitatea unul cu celalalt pe cand erau in colegiu. Cand drumurile li se reintalnesc, 12 ani mai tarziu, la New York, cei doi isi dau seama ca au devenit adulterini “in serie”. Cei doi se reapropie si relatia dintre ei se transforma intr-o prietenie platonica, fiecare devenind un sprijin pentru celalalt in eforturile lor de a-si gasi perechea romantica ideala.
Cu: Amanda Peet,Jason Sudeikis,Alison Brie,Adam Scott,Natasha Lyonne,Andrea Savage,Daniella Pineda,Anna Margaret Hollyman
Regia: Leslye Headland

Premiere:

Labirintul: Incercarile focului - Digital ( Maze Runner: The Scorch Trials - Digital)

Noul film il arata pe Thomas (Dylan O'Brien), supravietuitor al labirintului, conducandu-i pe ceilalti supravietuitori prin „The Scorch” (pamantul parjolit), un tinut pustiu dar plin de alte pericole, continuandu-si cautarea de raspunsuri cu privire la misterioasa organizatie care ii tine captivi.
In regia lui Wes Ball (Maze Runner), The Scorch Trials continua misterul de cosmar al primului film intr-un sequel extins si ambitios.
Cu: Dylan O'Brien,Kaya Rose Humphrey,Patricia Clarkson,Thomas Brodie-Sangster,Lili Taylor,Barry Pepper,Aidan Gillen,Giancarlo Esposito,Nathalie Emmanuel
Regia: Wes Ball

Ricki and the Flash - Digital(Ricki and the Flash - Digital)
Meryl Streep isi asuma un rol cu totul nou - acela al unei cantarete si chitariste de hard-rock - pentru regizorul laureat cu Oscar, Jonathan Demme si scenaristul, laureat al premiului Academiei, Diablo Cody, in filmul Ricki and the Flash. intr-un film original, incarcat cu muzica live, Streep interpreteaza rolul lui Ricki Rendazzo, o eroina a chitarei care a comis o multime de greseli cand s-a hotarat sa-si urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Intorcandu-se acasa, Ricki are sansa de a-si ispasi pacatele si de a indrepta lucrurile, punand in balanta muzica si familia.
Streep joaca alaturi de fiica ei din viata reala, Mamie Gummer; Rick Springfield, un membru al formatiei Flash care o iubeste pe Ricki; Kevin Kline in rolul fostului sot al lui Ricki; si Audra McDonald in rolul actualei sotii a lui Kline.
Cu: Meryl Streep,Sebastian Stan,Kevin Kline,Mamie Gummer,Rick Springfield,Charlotte Rae,Audra McDonald
Regia: Jonathan Demme

Pentru vizionarea intregului program, click download.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00