FLORIN PIERSIC si MEDEEA MARINESCU inregistreaza un nou record cu piesa de teatru ?Straini in noapte?
3/37136
calendar_month 02 Oct 2015, 00:00
Avand la activ sute de reprezentaţii jucate cu casa inchisa in toata ţara, piesa de teatru ”Straini in noapte”, regizata de marele maestru Radu Beligan, nu se abate de la succes nici in acest sezon, clasandu-se si in prezent pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru.

Indragitii actori Florin Piersic si Medeea Marinescu revin pe scena salii Studio a Teatrului National Bucuresti, in data de 12 octombrie, de la ora 20:00. Vestea reluarii acestei comedii remarcabile, a declansat reactii excelente in randul publicului spectator. Asa se face ca, in numai 3 saptamani s-au epuizat toate biletele, iar organizatorii au decis sa anunte data urmatoarei reprezentatii.

Prin urmare, cei doi straini in noapte vor juca in rolurile persoanjelor pline de farmec si umor si pe 16 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti, de la ora 20:00, iar biletele se pot achizitiona la pretul de 100 lei de la casa de bilete a salii de spectacol, de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shooping Center etj.2, din magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, Libraria Mihai Eminescu sau Carturesti, precum si online accesand www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro si www.bilet.ro.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru, pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisesti, cand esti in sala.

In piesa ”Straini in noapte”, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

Florin Piersic a revenit odata cu acest spectacol pe scena teatrului si chiar el marturisea ca simte ca intinereste atunci cand joaca pe scena. Piesa i se potriveste, este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete. Drumurile lor se intersecteaza pentru ca fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite.