Hitman, Transporter si multe alte filme bune, de vineri in cinema
3/37056
calendar_month 25 Aug 2015, 00:00
Asa cum te-am obisnuit, in fiecare saptamana te tinem la curent cu new entry in materie de filme. Incepand de vineri, productii precum Hitman si Transporter pot fi vizionate in cinema. Iata in continuare cand ruleaza si ce alte filme mai poti vedea in Holluwood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 28 august - 3 septembrie 2015!

Avanpremiera:

Transporter: Mostenirea - Digital (The Transporter Refueled - Digital)

Frank Martin este transportatorul cu cea mai inalta calificare pe care banii il pot cumpara. Mizele sunt mai mari si tehnologia mai performanta, dar se aplica aceleasi trei reguli simple: nu schimba niciodata afacerea, nu cere nume si nu deschide pachetul.
Cand Frank este angajat de vicleana femeie fatala Anna si cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descopera repede ca a fost pacalit. Anna si acolitele sale i-au rapit tatal (Ray Stevenson) ca sa-l constranga pe Frank sa le ajute sa doboare un grup nemilos de traficanti de persoane din Rusia.
Manat de razbunare, el va incalca toate regulile si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si salva tatal in aceasta cursa plina de actiune de pe Riviera Franceza.
Cu: Ray Stevenson,Ed Skrein,Gabriella Wright,Anatole Taubman,Radivoje Bukvic,Loan Chabanol,Lenn Kudrjawizki
Regia: Camille Delamarre

Premiere:

Hitman: Agent 47 - Digital (Hitman: Agent 47 - Digital)

Un nou film bazat pe celebra serie de jocuri. Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neintrecut in eliminarea tintelor sale. Cea mai recenta misiune a sa o are in centrul atentiei pe Katia, o tanara ce fuge de o organizatie extrem de puternica, Sindicatul.
Ce nu ştie agentul este ca partenera sa il va face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut, aruncandu-l in acelasi timp intr-un conflict nimicitor cu misteriosul Sindicat.
Cu: Rupert Friend,Zachary Quinto,Ciarán Hinds,Thomas Kretschmann,Hannah Ware,Emilio Rivera,Rolf Kanies,Dan Bakkedahl
Regia: Aleksander Bach
Scenariu: Skip Woods,Kyle Ward

Albinuta Maya. Filmul - 3D - dublat (Maya the Bee Movie - 3D)

Albina proaspat eclozata Maya este un mica furtuna, care nu respecta regulile stupului. Una dintre aceste reguli este sa nu aiba incredere in viespile care traiesc dincolo de lunca. Cand Jeleul Regal este furat, viespile sunt suspectate si Maya este considerata complicea lor.
Nimeni nu crede ca ea este victima inocenta si nimeni nu va sta alaturi de ea, cu exceptia celui mai bun prieten al ei, bunul Willy. Dupa o calatorie lunga si plina de evenimente catre stupul viespilor, Maya si Willy vor descoperi curand adevaratul vinovat, iar cei doi prieteni se imprietenesc in cele din urma cu ceilalti locuitori din lunca luxurianta.
Cu: Coco Jack Gillies,Kodi Smit-McPhee,Richard Roxburgh,Noah Taylor,Jacki Weaver,Miriam Margolyes
Regia: Alexs Stadermann

Micutul Nicolas in vacanta - Digital ( Les vacances du petit - Digital)

Suntem la finalul anului scolar si in sfarsit am ajuns la vacanta mult prea asteptata. Micutul Nicolas impreuna cu parintii si bunica lui pornesc spre mare si se cazeaza in hotelul Beau-Rivage. Ajuns la mare, Nicolas isi face prieteni repede: il are pe Blaise, cine traieste acolo; Fructueux, el mananca tot ce se afla in fata lui...chiar si peste...crud.
Mai sunt Djodjo, el vorbeste ciudat pentru ca este din Anglia, Crepin, baiatul care plange tot timpul, si Côme, cine vrea sa aiba dreptate tot timpul si este foarte enervant. Nicolas o cunoaste si pe Isabelle, o fata care il urmareste oriunde cu ochii larg deschisi. „Cat de dulci sunt acei copii. Aud clopote de nunta din viitorul distant”- rad adultii. Nicolas se panicheaza! Din fericire prietenii ii sunt aproape sa il ajute... si sa faca putina dezordine. intre litoral, hotel si padure, prieteni si familie, prezenta instructorului de inot si a insotitorului de plaja Nicolas o sa aiba parte de o vacanta greu de uitat.
Filmul Micutul Nicolas in vacanta va invita la o experienta relaxanta, amuzanta si plina de peripetii impreuna cu cei dragi. Inspirat din benzile desenate ale lui Rene Goscinny si Jean Jacques Sempe franciza din anii ’60 s-a transformat intr-o experienta cinematografica fantastica care reuneste mai multe generatii de spectatori si caracterele lor preferate din copilarie. Nicolas reprezinta libertatea si atitudinea aventuroasa a sufletului unui copil, dar transmite si din mostenirea culturala a filmului Vacanta domnului Hulot. Regizorul Laurent Tirard ne declara ca filmul respectiv il duce cu gandul la comediile lui Jacques Tati si starea de a nu avea nici o grija in timpul vacantelor. Magia lui de a lucra cu copii are o prezenta puternica pe ecranul mare si ne ademeneste in cinematografe ca sa impartasim vacanta aventuroasa a lui Nicolas.
Cu: Matheo Boisselier,Valerie Lemercier,Kad Merad,Judith Henry,Bouli Lanners,Dominique Lavanant,Daniel Prevost,Francis Perrin
Regia: Laurent TirardPentru vizualizarea programului complet, click Download.