In saptamana 1-7 februarie meditam din plin
3/37669
calendar_month 01 Feb 2016, 00:00
Joi, de la ora 19.30 in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine reinvatam sa respiram corect. Abdominal. Asa cum o faceam atunci cand eram copii. Practicam respiratia corecta in viata de zi cu zi adoptand posturi sau exercitii usoare pentru a fi permanent intr-o stare emotionala si mentala stabila. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.

Vineri, de la ora 19, in cadrul atelierului Kiirtan - Music, Mantra, Bliss practicam mediatatia care imbina muzica, ritmul, mantra si miscarea pentru a deschide inima si a permite experimentarea iubirii din interior. Aflam pe scurt informatii despre stiinta mantrelor si efectul rezonant al limbii sanscrite. Apoi cantam si dansam impreuna. Ne indruma Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina si invatator spiritual. (practica meditatia de aproximativ 20 ani).

Sambata de la ora 20.30, mansarda incubator107 se redefineste printr-un SCURT-CIRCUIT. Se anunta o nocturna cu vesti si noi povesti, o nocturna magnetica si electrica. O nocturna ce anunta inceputuri noi.

Unde?
Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei