Inca un Atelier - Leadership prin actorie
3/37132
calendar_month 01 Oct 2015, 00:00
La 1 octombrie 2015 incep inscrierile pentru prima editie a inca un Atelier, inca un workshop care preia tehnici de actorie pentru a fi aplicate conceptului de leadership. De-a lungul a 12 intalniri, cursantii isi vor exersa abilitatile de conducere indrumati de actorii profesionisti Raluca Caragioiu, Iulia Feraru si Mihai Muntenita.

Proiectul initiat de Mihai Muntenita, actor profesionist si trainer de soft-skills, se adreseaza studentilor din cadrul Universitatilor din Bucuresti, carora le pune la dispozitie o serie de mecanisme imprumutate din pregatirea unui actor profesionist, in vederea imbunatatirii abilitatilor de leadership.

„Inca un Atelier a aparut ca urmare a experientei de aproximativ 10 ani ca ucenic al unui mare pedagog din sfera teatrului, Catalin Naum. Intalnirea cu dl. Naum m-a ajutat sa dobandesc cunostinte vaste in domeniul teatral, in general si al actoriei, in special. Modalitatea domnului Catalin Naum de a guverna activitatea Teatrului Studentesc Podul, in ciuda neajunsurilor de tot felul, m-a determinat sa incerc conceperea unui atelier de lucru, pentru a preda si altora cunostinte din sfera leadership-ului, asa cum le-am preluat de la dl. Catalin Naum” spune Mihai Muntenita.

Inca un Atelier reprezinta un curs atipic de leadership. Metoda, prin care se va facilita intelegerea conceptului din perspectiva emotionala, este reprezentata de jocuri de teatru preluate din antrenamentul actorilor profesionisti. Atelierul va avea 12 intalniri.
Potentarea comunicarii, ascultarea activa, observarea, receptivitatea oratorului si dezvoltarea creativitatii sunt doar cateva dintre obiectivele generale asumate ale acestui atelier.

La finalul atelierului, participantii vor prezenta un spectacol de teatru in sala Teatrului Studentesc „Podul”. Spectacolul se va constitui intr-o suita de monoloage a unor lideri din viata de zi cu zi si din literatura universala.

Pentru inscriere la atelier este necesara trimiterea unui e-mail (cu subiectul „inca un Atelier - leadership prin actorie”) la adresa mihai.muntenita@ccs.ro, care sa contina datele personale (nume, prenume, nr. de telefon), Universitatea la care este student si motivul pentru care isi doreste participarea la un astfel de atelier, pana la data de 14 octombrie. Atelierul va incepe la 20 octombrie. Participarea la cursuri este gratuita pentru studenti.

Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul Casei de Cultura a Studentilor (www.ccs.ro).