Incepand de azi, parcul Crangasi gazduieste proiectii de film sub clar de luna
3/37052
calendar_month 24 Aug 2015, 00:00
Un eveniment cinematografic cu totul special a fost pregatit pentru publicul bucurestean in urmatoarea perioada.

In perioada 24 - 30 august, Parcul Crângasi va gazdui o serie de proiectii ale unor filme de success. FAMILIA BELIER / LA FAMILLE BÉLIER este o comedie emotionanta despre viata de familie, prietenie, curaj si maturizare, toate impletite cu comicul de situatie si de “limbaj”. Filmul regizat de Eric Lartigaua a avut 6 nominalizari la Premiile Cezar 2015 (Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu, Cea mai buna actrita in rol principal, Cel mai bun actor in rol principal, Cea mai buna actrita debutanta, Cel mai bun actor in rol secundar), iar Louane Emera a câČ™tigat Premiul Cezar pentru Cea mai buna actrita debutanta.

SUFLET SALBATIC / WILD, regizat de Jean-Marc Vallée, este inspirat de o poveste reala iar actritele Reese Witherspoon si Laura Dern au fost nominalizate la Oscar pentru performantele lor.

Thrillerul MAREA NEAGRA / BLACK SEA (r. Kevin Macdonald) cu Jude Law in distributie, GUNOI / TRASH in regia lui Stephen Daldry, o versiune sud-americana a celebrei pelicule "Vagabondul milionar", sunt alte titluri incluse in programul Cinema in Parc.
Toate filmele incep la ora 21.30, iar intrarea este libera.