studentie.ro  » timp-liber » evenimente » INVATA SA VORBESTI BANKING FLUENT!

INVATA SA VORBESTI BANKING FLUENT!

Publicat: 10 Nov 2015 | Vizualizari: 997

Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER desfasoara in aceasta toamna proiectul Bank to Basics, singurul proiect despre banking organizat de o asociatie studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Studentii de la facultatile de profil au oportunitatea sa aplice cunostintele teoretice dobandite in anii de studiu pe parcursul unei etape de invatare practica.

Debutul proiectului - Conferinta “Bank to Basics” - va fi moderata de catre Cristian Hostiuc, Director Editorial Ziarul Financiar, si va avea loc pe 12 noiembrie 2015, ora 16:30, in amfiteatrul 3 M I (Cladirea Mihail Moxa, Strada Mihail Moxa, nr. 5-7). Evenimentul va reuni specialisti de top din domeniul bancar, precum: Lucian Croitoru - Consilier pe Probleme de Politica Monetara al Guvernatorului BNR, Gabriela Folcut - Presedintele Comisiei de Comunicare ARB, Ionela Costica - Decan al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Marian Ignat - Director Digital Banking BCR.

Invitatii prezenti vor prezenta tendintele in banking si vor raspunde eventualelor intrebari. In acest mod, participantii la conferinta vor acumula cunostinte despre resursele si instrumentele utilizate, cat si despre specializari si nise ale domeniului, despre provocari si reusite.

Cea de-a doua etapa, Get in Banking, se va desfasura in perioada 18-26 noiembrie. In cadrul acestei etape de invatare practica, studentii vor participa la workshopuri şi traininguri sustinute de specialisti, parteneri ai proiectului, X-Trade Brokers, ARB si BCR, care vor aborda teme precum investitii financiare, educatie financiara si comunicare in banking sau banking comercial. De asemenea, se vor organiza vizite in cadrul companiilor cu profil bancar, in urma carora studentii vor descoperi modul de functionare a sistemului bancar.

Astfel, pe durata Get in Banking, participantii vor fi antrenati intr-un concept de gamification, prin care vor aprofunda cunostintele dobandite in proiect si isi vor contura un sistem de invatare propriu.

In urma punctajului obtinut in urma sarcinilor, cei mai implicati participanti vor primi 2 internshipuri platite la BCR. In plus, studentii care se vor remarca pe parcursul intregii activitati vor avea oportunitatea sa puna in practica notiunile dobandite, prin sustinerea unor stagii de practica la BCR.

Aplica pe www.banktobasics.aser.ro pana pe 12 noiembrie si invata sa vorbesti banking fluent de la specialisti de top!

Mai multe informatii pe www.banktobasics.aser.ro sau pe www.facebook.com//banktobasicsaser

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc, infiintat acum 18 ani, prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic.

Mai multe informatii pewww.aser.rosau pewww.facebook.com/ASERomania

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00