La cererea publicului, ?Christmas in Vienna?, al doilea spectacol!
3/37477
calendar_month 09 Dec 2015, 00:00
Sambata, 19 decembrie, Sala Palatului
De la ora 16.00 si de la ora 19.30

Strauss Festival Orchestra Vienna sustine, pentru al saptelea an consecutiv in Romania, Concertul de Craciun autentic vienez, care este similar Concertului de Anul Nou pe care Orchestra il sustine in Wiener Konzerthaus. Cunoscuti publicului nostru dupa ce au participat ca invitati in Festivalul Enescu, artistii au demonstrat an de an valoarea incontestabila care le-a adus suprematia intre orchestrele de acelasi gen. Interesul manifestat pentru orchestra vieneza a fost de fiecare data masiv si spectacolele au fost sold-out. Astfel, si in acest an, Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, va sustine doua spectacole la Sala Palatului.
La cererea publicului, concertul „Christmas in Vienna” va avea loc si de la ora 16.00. Publicul va beneficia de acelasi program si aceeasi stralucire ca la spectacolul de seara, dar preturile vor fi mai mici, pentru a veni in intampinarea tuturor categoriilor de populatie. Astfel, la matineu, biletele VIP vor costa 150 de lei, la categoria I – 100 de lei si la categoria a II-a – 60 de lei.

Concertul „Christmas in Vienna”, sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, cu participarea sopranei vieneze Monika Mosser se detaseaza considerabil intre evenimentele de acelasi gen care abunda in aceasta perioada a anului. Maiestria artistilor si garantia unui spectacol autentic vienez au facut diferenta pentru publicul din toata tara. Orchestra sustine un turneu de 12 concerte, din care, la cererea publicului,cate doua spectacole in Bucuresti, Timisoara si Iasi, iar in restul oraselor biletele sunt aproape epuizate.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondata in 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, care este in continuare liderul artistic al grupului si care este considerat cel mai mare specialist in Strauss din zilele noastre. Maestrul Willy Büchler, conduce de peste 20 de ani ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurandu-se de un succes colosal pe scenele lumii, ca si soprana vieneza Monika Mosser.

Spectacolul „Christmas in Vienna” face parte din Proiectul national cultural „Arta contra Drog 2015”, un proiect initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici).

Traieste un Craciun de poveste cu Strauss Festival Orchestra Vienna! Sambata, 19 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 16.00 si de la ora 19.30!

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.