studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Momente speciale pentru tineri lideri AIESEC adunati din peste 40 de tari ale lumii

Momente speciale pentru tineri lideri AIESEC adunati din peste 40 de tari ale lumii

Publicat: 15 Oct 2015 | Vizualizari: 759

In perioada 15-20 octombrie, AIESEC in Romania organizeaza conferinta internationala EuroCo 2015 in Bucuresti, gazduita de Rin Grand Hotel, la care se asteapta 250 de tineri lideri de pe 4 continente: Europa, America de Nord, Asia si Africa. Scopul ei este de a reuni preşedinţi si vice-presedinti ai entitatilor AIESEC. Ei vor participa la workshop-uri construite pe baza Congresului International AIESEC, unde au participat 800 de tineri lideri voluntari din peste 120 de tari.

Pe parcursul acestei conferinte, organizatorii au pregatite diferite evenimente atat pentru participanti, cat si pentru publicul larg.


Primul eveniment la care vor participa tinerii lideri internationali este Youth Speak Forum, in data de 15 octombrie, unde vor avea oportunitatea de a participa la workshop-uri si discutii cu parteneri AIESEC Romania si AIESEC International, pe teme de antreprenoriat, educatie, sustenabilitate si diversitate.

Targul Multicultural este un alt eveniment, la care este invitat si publicul larg in 15 octombrie, incepand cu ora 20:00 la Promenada Mall, Bucuresti, unde tinerii lideri internationali vor pregati momente traditionale tarii de provenienta.

De asemenea, organizatorii vor pregati participantilor o seara in stil romanesc, scopul acestei seri este de a prezenta viitorilor lideri specificul si traditiile romanesti. Un ansamblu de dans popular va demonstra ce inseamna muzica si dansul traditional romanesc.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00