studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 24-30 aprilie 2015

Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 24-30 aprilie 2015

1/192829
calendar_month 21 Apr 2015, 00:00
Iata programul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 24-30 aprilie 2015:

Avanpremiere:

Secretul lui Adaline - Digital (The Age of Adaline - Digital)

Ramanand miraculos la varsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenta retrasa, evitandu-i din rasputeri pe cei care i-ar putea da in vileag secretul. Dar o intalnire intamplatoare cu atragatorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde in ea pasiunea pentru viata si dragoste. Atunci cand un weekend petrecut cu parintii lui (Harrison Ford si Kathy Baker) risca sa dezvaluie adevarul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viata pentru totdeauna.
Secretul lui Adaline ni-i prezinta in rolurile principale pe Blake Lively (Gossip Girl, The Town), Michiel Huisman (Wild, Game of Thrones), Kathy Baker (Saving Mr. Banks, Edward Scissorhands), alaturi de Harrison Ford (Ender’s Game, Star Wars) si Ellen Burstyn (Interstellar, Requiem for a Dream).
Cu: Blake Lively,Harrison Ford,Amanda Crew,Ellen Burstyn,Kathy Baker,Richard Harmon,Lynda Boyd,Barclay Hope Regia: Lee Toland Krieger

Haos la Versailles - Digital (A Little Chaos - Digital)
O drama romantica care o are in centrul sau pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternica si talent peisagistic, care este aleasa pentru a construi una dintre principalele gradini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles.

In noua sa pozitie de putere si influenta, ea contesta barierele de gen si de clasa in timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar si romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presarate din belsug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.
Cu: Kate Winslet,Alan Rickman,Jennifer Ehle,Stanley Tucci,Helen McCrory,Steven Waddington,Matthias Schoenaerts Regia: Alan Rickman

Premiere:Child 44: Crime trecute sub tacere - Digital (Child 44 - Digital)

CHILD 44. CRIME TRECUTE SUB TACERE este un thriller cu puternice accente politice care e amplasat in Rusia sovietica a anului 1953, cand agentul politiei secrete, Leo Demidov (TOM HARDY), isi pierde statutul, puterea si caminul atunci cand refuza sa-si denunte propria sotie, Raisa (NOOMI RAPACE), ca fiind tradatoare.
Exilati din Moscova intr-un post din provincie, Leo si Raisa isi unesc fortele cu generalul Mihail Nesterov (GARY OLDMAN), pentru a da de urmele unui criminal care ucide numai baieti. In lupta lor pentru justitie se confrunta cu o musamalizare de proportii chiar din interiorul sistemului, al carui reprezentant este rivalul psihopat al lui Leo, Vasili (JOEL KINNAMAN), care insista sa raporteze ca “In Paradis nu exista nici un fel de crime.”
Cu: Tom Hardy,Noomi Rapace,Gary Oldman,Vincent Cassel,Dev Patel,Agnieszka Grochowska,Joel Kinnaman
Regia: Daniel Espinosa

Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron - 3D (The Avengers: Age of Ultron - 3D)
Doritor sa se retraga din activitate ca Iron Man, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala.
Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, Razbunatorii fiind singurii in stare sa tina piept extraordinarei amenintari.
Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita distrugatoare radiatii si unde electromagnetice!
Cu: Robert Downey Jr.,Chris Evans,Scarlett Johansson,Chris Hemsworth,Samuel L. Jackson,Jeremy Renner,Mark Ruffalo,Aaron Taylor-Johnson,Cobie Smulders,Elizabeth Olsen,James Spader,Anthony Mackie
Regia: Joss WhedonCel Ales - Digital (Cel Ales - Digital)
Povestea filmului incepe in anii ’80, cand domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa-l tina in ea cu orice pret.
Ani mai tarziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut.
Cu: Olimpia Melinte,Laura Cosoi,Nicodim Ungureanu,Bogdan Stanoevici,Puiu Mircea Lascus,Puiu Mircea Lascus
Regia: Cristian Comeaga

Domnisoara Julie - Digital (Miss Julie - Digital)
Povestea are loc intr-un castel de tara din Irlanda anului 1880. Intr-o noapte de vara, Domnisoara Julie (actrita Jessica Chastain) lasa putin la o parte constrangerile sociale si incepe sa flirteze cu valetul tatalui sau (Colin Farrell). Cei doi danseaza, beau, isi fac confesiuni si se manipuleaza unul pe celalalt. Ea, usor tentata de sentimentul degradarii; el, un tip citit, umblat si instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru si grosolan. Amandoi animati in egala masura de atractie, dar si de dezgust reciproc.
Miss Julie descrie o lupta apriga pentru putere si dominare, mascata intr-un joc crud al seductiei si al repulsiei.
Adaptare dupa piesa de teatru omonima scrisa in 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a facut parte din selectia oficiala a Festivalului International de Film de la Toronto, in 2014.
Cu: Colin Farrell,Jessica Chastain,Samantha Morton,Nora McMenamy Regia: Liv Ullmann

Pentru vizualizarea intregului program, click Donwload.