studentie.ro  »  Timp liber  »  Evenimente  »  Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 24-30 iulie 2015

Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall 24-30 iulie 2015

1/195680
calendar_month 21 Iul 2015, 00:00
Iata programul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 24 - 30 iulie 2015.

Avanpremiere:

Misiune: Imposibila. Natiunea secreta - Digital (Mission: Impossible - Rogue Nation - Digital)

Odata cu dezmembrarea unitatii IMF si cu Ethan (Tom Cruise) ramas fara sprijin oficial, echipa se confrunta acum cu o retea de agenti extrem de bine pregatiti numita Sindicatul. Acesti agenti operativi sunt decisi sa creeze o noua ordine mondiala printr-o serie de atacuri teroriste din ce in ce mai agresive.
Ethan isi aduna echipa si isi uneste fortele cu Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), agent britanic renegat, care e posibil sa fie membra a Natiunii Secrete, sau poate nu... Asa incepe cea mai imposibila misiune de pâna acum a lui Ethan Hunt.
Cu: Tom Cruise,Paula Patton,Jeremy Renner,Alec Baldwin,Ving Rhames,Simon Pegg,America Olivo,Rebecca Ferguson,Sean Harris
Regia: Christopher McQuarrie

Premiere:

O tipa... dezastru - Digital (Trainwreck - Digital)

Comedia lui Judd Apatow are in centrul atentiei o tanara (Amy Schumer) cu o deosebita aversiune pentru responsabilitate.
Ea isi da seama ca obiceiurile ei nu foarte constructive nu o vor ajuta pe termen lung, prin urmare incearca sa se schimbe. Oare intalnirea cu un simpatic necunoscut (Bill Hader) sa o ajute sa se mentina pe calea cea buna?
In acest prim film al lui Judd Apatow la care regizorul nu a scris si scenariul mai apar Tilda Swinton, Daniel Radcliffe si Marisa Tomei.
Cu: Bill Hader,Amy Schumer,Tilda Swinton,Ezra Matthew Miller,Brianne Sidonie Desaulniers,Barkhad Abdi,Mike Birbiglia
Regia: Judd Apatow

Pixels: O aventura digitala - 3D (Pixels - 3D)
Cand o rasa extraterestra interpreteaza gresit imagini din jocuri video clasice si ataca Pamantul, presedintele Will Cooper (Kevin James) apeleaza la prietenul sau din copilarie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umana.
Cu ajutorul altor impatimiti ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va infrunta extraterestrii, iar de priceperea sa depinde insusi viitorul umanitatii.
Cu: Adam Sandler,Ashley Benson,Michelle Monaghan,Sean Bean,Kevin James ,Peter Dinklage,Josh Gad
Regia: Chris Columbus

Pentru vizionarea programului, click Download.