studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 6-12 noiembrie 2015

Program Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 6-12 noiembrie 2015

Publicat: 03 Nov 2015 | Vizualizari: 737

Ai chef de un film in weekend? Hollywood Multiplex Bucuresti Mall te invita la cele mai noi filme.
Vezi programul din cinema pentru perioada 6 noiembrie - 12 noiembrie.Avanpremiere:


Goosebumps: Iti facem parul maciuca - 3D (Goosebumps - 3D)

Adolescentului Zach (Dylan Minnette) nu-i convine deloc ca trebuie sa se mute intr-un orasel nestiut de nimeni, dar regretele ii cam trec cand ii atrage atentia frumoasa Hannah, vecina de alaturi.

Doar ca Zach descopera curand ca tatal ei este nimeni altul decat celebrul autor R.L. Stine, adulat datorita seriei sale Goosebumps. In curand tanarul isi explica si comportamentul extrem de bizar al lui Stine: monstrii care i-au facut celebre cartile sunt reali, iar Stine isi protejeaza cititorii tinandu-i ferecati in cartile sale!

Dar cand creaturile de cosmar sunt eliberate din greseala, tine doar de scriitor, de Zach si Hannah sa-i opreasca inainte de a face prapad in jur.

Cu: Jack Black,Odeya Rush,Ken Marino,Steven Krueger,Dylan Minnette,Halston Sage,Ryan Lee,E. Roger Mitchell,Jared Sandler Regia: Rob Letterman

Premiere:


Spectre - Digital (Spectre - Digital)

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond il arunca pe agentul 007 intr-o investigatie ce-i dezvaluie actiunile unei organizatii sinistre. In timp ce M se confrunta cu adversari politici hotarati sa inchida serviciile secrete, Bond se chinuie sa dea la o parte valul de mister ce acopera teribilul secret din spatele SPECTRE.

Cu: Daniel Craig,Monica Bellucci,Ralph Fiennes,Dave Bautista,Christoph Waltz, Ben Whishaw,Léa Seydoux,Naomie Harris,Andrew Scott,Jesper Christensen
Regia: Sam Mendes

Pentru vizionarea intregului program click download

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00